IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за анален секс...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за анален секс...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 22>
Автор
Порака Обратен редослед
Sokol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Март.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 93
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sokol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2007 во 18:45
Ne sum bas za anal iako ne bi odbil. A za sluckata ne mi e bas verojatna, toa moze bilo rak na debelo crevo...
(\_/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Кон врв
canser Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: United States
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 21:45
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ja samo muabeti sum slusnal, a niedna ne mi se ponudila : - Decko, aj u gaz. Tuku samo deca da sum im prael za da mozat da me zemat i kuka da mi zatvorat

pa probaj so nekoja ke se iznenadis

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 12:26
Ja samo muabeti sum slusnal, a niedna ne mi se ponudila : - Decko, aj u gaz. Tuku samo deca da sum im prael za da mozat da me zemat i kuka da mi zatvorat
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 02:20
Originally posted by brza brza напиша:

aman veke,...koj kako dojde,...na gazot misli prvoLOLLOL

ne be toa ti e sekojdnevie
najnova skopska semaTongueTongueTongue
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 02:15
znam deka sekoj ima razlicen vkus na sex
ama sepak da ve prasam jas za ovoj
mene licno mi se dopaga
dosta devojcinja tvrdat deka taka polesno doagaat do orgazam
a pak nekoi deka e dosta bolno
i sea so mislite dali e do majstorot ili do nesto drugo
DeadBig%20smileBig%20smileBig%20smile
Кон врв
xmidpoe Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај xmidpoe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2007 во 22:10
Ама ја затеравте работава, уште малце, ке биде „ де оди во веце да искењај се да видам што си јадела па ако не е луто ондак може...

Ептен сте ја забегале....

Искрено што очекувате, сепак тоа е анален секс и мора да има такви работи... иначе и јас сакам пред анал девојката да биде замиена, чиста и се по ред...
Кон врв
bond007 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 80
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond007 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2007 во 20:42
...A,DA SE ZAMIESHE DEVOJKAVA PRED ANAL?

...u 21 vek da se nemalo bide u kupatilo...

Изменето од bond007 - 10.Февруари.2007 во 20:46
EYES WIDE SHUT
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond007 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2007 во 20:41
...znaci,"anal" moze,ama prethodno se prasue:

STO IMAVTE ZA RUCEK/VECERA?

EYES WIDE SHUT
Кон врв
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2007 во 07:27

Еј а замисли да јадела лутеница.LOL

Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2007 во 07:24
Originally posted by perinosi perinosi напиша:

Originally posted by bone bone напиша:

..да сум пробал има и позитвни и негативни работи...прво позитивните како шо рече пламенко ( потесно е и многу поубо и за машкото и за женското ) ама негативните се  треба извесно време дури да се олабат мускулите кај женското плус можи многу лесно да дојди до повреда кај женското Confused ... и нај нај НЕУБАТА РАБОТА шо можи да ти се случи е ко ке го извајш к.у.р.е.т.о. на него да има нешто невкусно пример ( семка од пиперка ) LOL LOL LOL LOL то му се случи на другарче мое LOL LOL LOL 

Не дај боже, пиперката да била лута.Big%20smileLOLLOL
...абе не беше од цела пиперка туку од пипер лута сендвич јадела сабаљето LOL LOL LOL LOL НАЈОЗБИЛНО LOL LOL LOL LOL
Кон врв
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2007 во 07:22
Originally posted by bone bone напиша:

..да сум пробал има и позитвни и негативни работи...прво позитивните како шо рече пламенко ( потесно е и многу поубо и за машкото и за женското ) ама негативните се  треба извесно време дури да се олабат мускулите кај женското плус можи многу лесно да дојди до повреда кај женското Confused ... и нај нај НЕУБАТА РАБОТА шо можи да ти се случи е ко ке го извајш к.у.р.е.т.о. на него да има нешто невкусно пример ( семка од пиперка ) LOL LOL LOL LOL то му се случи на другарче мое LOL LOL LOL 

Не дај боже, пиперката да била лута.Big%20smileLOLLOL
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2007 во 06:41
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond007 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 13:49
Ete prilika za biznis:

PROIZVODSTVO NA CREVA ....ARMIRANI ...GARANCIJA-DOZIVOTNA
EYES WIDE SHUT
Кон врв
GUOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GUOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 13:31
zatoa sekoj vtor den jadam ljutko...........LOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.