![]() |
|
Што мислите за анален секс... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 22> |
Автор | ||
Sokol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum bas za anal iako ne bi odbil. A za sluckata ne mi e bas verojatna, toa moze bilo rak na debelo crevo...
|
||
(\_/)
(O.o) (> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
||
![]() |
||
canser ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
|
pa probaj so nekoja ke se iznenadis
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ja samo muabeti sum slusnal, a niedna ne mi se ponudila : - Decko, aj u gaz. Tuku samo deca da sum im prael za da mozat da me zemat i kuka da mi zatvorat
|
||
![]() |
||
canser ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
|
ne be toa ti e sekojdnevie
najnova skopska sema
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
znam deka sekoj ima razlicen vkus na sex
ama sepak da ve prasam jas za ovoj
mene licno mi se dopaga
dosta devojcinja tvrdat deka taka polesno doagaat do orgazam
a pak nekoi deka e dosta bolno
i sea so mislite dali e do majstorot ili do nesto drugo
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
xmidpoe ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
Ама ја затеравте работава, уште малце, ке биде „ де оди во веце да искењај се да видам што си јадела па ако не е луто ондак може...
![]() Ептен сте ја забегале.... Искрено што очекувате, сепак тоа е анален секс и мора да има такви работи... иначе и јас сакам пред анал девојката да биде замиена, чиста и се по ред... |
||
![]() |
||
![]() |
||
bond007 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
|
...A,DA SE ZAMIESHE DEVOJKAVA PRED ANAL?
![]() ...u 21 vek da se nemalo bide u kupatilo... ![]() Изменето од bond007 - 10.Февруари.2007 во 20:46 |
||
EYES WIDE SHUT
|
||
![]() |
||
bond007 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
|
...znaci,"anal" moze,ama prethodno se prasue:
STO IMAVTE ZA RUCEK/VECERA? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
EYES WIDE SHUT
|
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
Еј а замисли да јадела лутеница. |
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
...абе не беше од цела пиперка туку од пипер лута сендвич јадела сабаљето
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
Не дај боже, пиперката да била лута.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
..да сум пробал има и позитвни и негативни работи...прво позитивните како шо рече пламенко ( потесно е и многу поубо и за машкото и за женското ) ама негативните се треба извесно време дури да се олабат мускулите кај женското плус можи многу лесно да дојди до повреда кај женското
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ete prilika za biznis:
PROIZVODSTVO NA CREVA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
EYES WIDE SHUT
|
||
![]() |
||
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
|
zatoa sekoj vtor den jadam ljutko...........
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |