|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja znam vie ste gostoprimlivi taka da ne se sumnjam deka ubavo ke si pominam abe vie carevi ste
Pozdrav Buceslatko
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa ja kt ke dojdu tamu
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto gledam ovde nekoj snashka ke biva kumanovska
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daaaaaaaaa dali po tattoo linija ali sepak osekjam dobar tip e on
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dada
ufffffffffff
ama par ke bidete
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajjjjjdeeeeeeeee doagjam i taman da se voidam so nekoJ a??
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doji pa ke vidis......
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tvoj e zatoaaa
sto ima interesno be tamu???
|
|
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako da ne si go sakam....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epteeeeeeeeennnn a naj intersno e sto si go sakate Kumanovo iako e stvarno FRKA grad!! |
|
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
unikatni sme, neli???? |
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na pienje (taposuvanje) smeski (osobeno u dijalektot dur zborat)
Me asociraaa tepacki(frka grad)
I dooobri prijatni ljuge Makedonci u dusa!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more ja da si kutu na ovu temu najpametno bi bilo
p.s go ucam dijalektot i ne zameravajteeeee
|
|
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ufffffffff...
interesno...
ako e toa za kogo mislam deka se odnesuva
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |