![]() |
|
Врска со сиромашен дечко/девојка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 23> |
Автор | |
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taka kokolo
![]() ![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
parite se vazni i treba da se cenat no ne i da se stavaat na prvo mesto pred moralnite i duhovnite raboti koi ke bidat temel na edna zdrava vrska. a toa dali sega ili pokasno ke bide nekoj pobogat ili posiromav toa e manje vishe vazno
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
AKO LJUBOVTA E VISTINSKA NEMA DA PRASA ZA SE DRUGO?!
![]() ![]() ![]() |
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
anne ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
golemata lubov ne prasuva za pari i godini taa ednostavno
NEMA GRANICI |
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
![]() |
|
joli ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 33 |
ako gledas premnogu na pari togas nikogas nemozes da bides so siromasen covek i ako ti se zasviga nekoj covek i doznaes deka e premnogu siromasen togas avtomacki prestanuva da ti se dopaga. MADA NE TREBA COVEK PO IMANJE PARI DA SE CENI SEKOJ COVEK IMA NESTO UBAVO I BOGATO VO SEBE
![]() ![]() ![]() jas bi mozela da bidam so ciromasen covek zaedno samo da ima ljubov i pocit megu niv a za pari se razbira deka ke rabotime i dvajcata bilo sto ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
За да успее една ваква врска, помеѓу сиромашен и богат, треба да се
сакаат многу..... Ептен многу..... Така нема да си префрлаат.... Значи
во ниту еден момент не треба да се почувствуваат различно, и двајцата
да се стремат кон тоа.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Kukle ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Интересно искуство!
На почетокот се е супер, забава, лудување се додеека едниот плаќа и се така без проблеми, е арно ама после година-две на сиромашниот му станува незгодно, се чувствува со пониска вредност, се обидува да надокнади, вака или така ама ништоооо. Почнуваат стандардните караници ко во секоја врска и кога богатиот ке биде навреден т.е. кога нема да е у право обавезно ке рече: Да бе ја кај се не те носев а ти сеа види што ми правис и така пак и пак......
А и во случај да не се деси тоа обавезно врската се распаѓа, едниот сака едно, другиот не може да си го приуште тоа и кога тогаш пука тиквата.....
|
|
Don't regert what you've done...but what you haven't!!!
|
|
![]() |
|
pukanka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Kolku i site da vikaat deka nema vrska, toa bas i ne e taka!Bogatite i siromasnite se dvizat na razlicni mesta, pravat razlicni nesta,t.e.dva razlicni sveta se!Retko koga vakva vrska bi uspeala da izrasne do stadium na brak--sekogas ke se najde nesto sto ke ja unisti!Ako toa ne e nekoja licnost od strana, togas najcesto ova doaga od strana na posiromasniot--koj se zdobiva so vnatresni dilemi i se cuvstvuva kako licnost so poniska vrednost i pokraj toa sto ovoj pobogatiot nikogas ne mu go rekol toa.Samite okolnosti go nametnuvaat ova cuvstvo!
Alal im vera na onie koi uspevaat da izgradat edna vakva, cvrsta vrska!
![]() |
|
![]() |
|
macedonianUS ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Зошто да не.. не е се во парите
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne mislev na toa,sorry..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zasto star..????Ne razbiram
|
|
|
|
![]() |
|
Senokos...mudro od tebe,respect
|
|
|
|
![]() |
|
Bukra,se zarazi so Forumcevo??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delfince...sekogas plenis so originalite izjavi..respect
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |