![]() |
|
Последна книга што ја купив... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021> |
Автор | |
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Девојката со портокали - Јустејн Гордер
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Сите мои меланхолични к*рви - Маркез
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Kade otide ljubovta-Harold Robins
Agnus, tangi i baknuvanje so stiskanje-Ne mi teknuva imeto na avtorkata ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
I mi stigna denes
![]() |
|
![]() |
|
boli glava ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Koga kandid se vrati
Изменето од boli glava - 15.Октомври.2006 во 11:58 |
|
![]() |
|
napoleon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
''CETVRTATA VOJNA''- navistina e dobra |
|
NEMA POTPIS
|
|
![]() |
|
All men are mortal - Simone de beauvoir
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
curatin (poirot's last case) - Agatha Christie
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
galebot-jgonatan livingston mislam bese dobra mala kniga sa sloboda ili smrt:)
|
|
![]() |
|
eli1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 55 |
Pierce Morgan - The Insider
juicy reading....:-)
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
memoarite na edna gejsa, corbagi teodos i dr
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Protestiram namesto vas od Joel Goron
Vo prvo lice-razgovori so Vladimir Putin planiram naskoro i da gi procitam ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
lektor ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Подобро последни - па тоа се 1984 од Орвел , Сликата на Доријан Греј и Блудниот син од Буковски. Уште не ми се прочитани привршувам со една книга од Џон Апдајк - ,,Побарај го моето лице,,.
Иако имам прочитано доста белетристика немам подлабоко задрено во овие генијални дела па редно е малку да се посветам и на овие оригинални книжевни ,,бессмртници,, .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |