![]() |
|
Зборувате ли за чувствата? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 22> |
Автор | ||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Некогаш можам ама многу ретко
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Зборувам. И кога сум радосна и кога сум тажна, мислам дека ако ги задржувам во себе ќе експлодирам
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne gi davam nikomu, ne placam po nikogo, zosto volkot vo mene, mi veli sam sum, na ovoj i na sekoj svet, sto naiduva. Ovoj svet samo za mene, postoi, igra na senki, na valkan zid, a so senki da se zbori ne moze. Nisto ne postoi, ni denes , ni utre, o' luge takvi kakvi jas gi izmisliv. Изменето од zbunet - 16.Декември.2007 во 11:11 |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
So lugjeto do mene (tie shto mi se najvazhni vo zhivotot), sekogash otvoreno gi iskazhuvam chuvstvata, a inaku nadvor na ulica voopshto ne se rasfrlam so chuvstvata, zashto ne ni ocekuvam da gi razberat.
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
ja sum covek so iljada lica, covek ne znae vo koe poprvo da gleda
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Zavisi od cuvstvata, ponekogas mozam da go kazam ona sto go cuvstvuvam , ponekogas go pritiskam i go krijam toa dlaboko vo sebe. |
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Izrazot na liceto zboruva mesto mene
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Можам во секое време со секоја.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
редовно зборував за своите чуства....редовно ги послужував како на тацна сервирани....лесно се отворав и си кажував како мие. но сега не, вчера не, денес не, утре не. се се менува...па дури и ние.. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|
Celo vreme
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Паметно ![]() ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
ako e taka...da..... postojano......
|
||
![]() |
||
Debora ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
|
.
Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 07:48 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |