![]() |
|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 55> |
Автор | |
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па нема што да избериш изклуги го тоа веќе е блок*рано тоа ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
AJ VAKA DAVAJTE SOVET ...
PRED 1 MIN. MI SE POJAVI : ATTEMPT BLOCKET NA NORTOT ![]() KLIKNAV NA MORE INFO ... I VO TABELATA STOI : LEVEL ... MEDIUM TITLE ... AN INTRUSION ATTEMPT BY www.zaneslo.ru was blocked date & time ... denes STATUS ... BLOCKED RECOMENDED ACTION ... BLOCKED ********************************* ADVANCED DETAILS RISK NAME ... NMap Null Scan RISK LEVEL ... Medium DEFAULT ACTION ... Block ACTION TAKEN ... Block .............. ............... ................ i imam opcii : Stop notifying me How risk are detected Intrusion prevention Firewall ili da se pregleda "Security History" АКО ИМА НЕКОЈ СТО СЕ РАЗБИРА ПОБРЗО ![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
дуга прича,..
најубо оди на http://www.forumotion.com ![]() Изменето од Командантица - 28.Февруари.2009 во 20:41 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
HI)H( ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Kako da napravam,ili neka bide samo so com no da bide kako ovoj (www.idividi.com.mk)
Изменето од HI)H( - 28.Февруари.2009 во 19:31 |
|
1 Година верен форумџија
|
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Пробај на друг USB портал уклучи ја камерата
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
fala decki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Првен се инсталираат драјверите па после се рестатира па се уклучува камерата ако си ги следела ови прописи не би требало да имаш проблеми |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Најверојатно е до камерата хардверски така што прави нешто проблем и компјутерот автоматски се рестартира, знаци прво види реинсталирај ги драјверите , ако неможи пак тогаш сигурно е хардверски и ќе треба да си земиш ново камерче ![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
pomos pls..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
NIGHTLADY ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
fala za informacijata flik.sea imam cestenje po tvoja zasluga.pozz
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Баги нубско прашање ама ај :) Исто ти е hotmail, yahoo, gmail, free mail и така натаму се ти е исто , така да оди си пример htto://mail.yahoo.com оди sign up и одма прелесно е за деца од 5 години е направено да можат да си направат. ![]() |
|
![]() |
|
NIGHTLADY ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
DECKI IMAM EDNO PRASANJE DO VAS AKO MOZE DA MI POMOGNETE VAKA: SO EDNA PRIJATELKA NESTO CASKAVME ZA E-MAIL I HOTMAIL DALI E ISTO ?
A MI TREBA MENE E-MAIL DA LI ZNAE KAKO SE PRAVI ILI E ISTO SO HOTMAIL POZZ. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Незнам тогаш баш ќе прашам и некои други да не знаат нешто за ова |
|
![]() |
|
cilemile ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Со инсталирање на македонски office не се постигнува ништо. bullets & nublering повторно се по старо. Инаку можност за македонски редослед (тоа сум го видел и сум користел) во bullets and numbering посоти и во англиски office.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |