IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Електронски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Што играте во моментот???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што играте во моментот???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 28>
Автор
Порака Обратен редослед
RAKIA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Февруари.2007
Локација: Yugoslavia
Статус: Офлајн
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RAKIA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 21:28
Battlefield 2 online Wink

ZAKON!
www.rakia.warsboard.com
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 19:08
pa odi vidi na www.wowstatus.net tuka ti se site privatni serveri odnosno ne se orginalni nisto ne se plaka ima do kaj 200 luge najmnogu, posle ima bagi bagoj imas razlicni od fun do blizlike, prvite se taka za kef se kreva do 250 a drigite kako orginalot se kreva. I to e 
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 11:08
a moze da mi objasnis kakvi se tie piratski serveri???

da ne mislis slucajno na haknati serveri ili nesto drugo???

ako e nesto drugo ili pa ako sakas kazi mi go po privatna porakaSmile
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 17:58
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

a kolku se plakja mesecno za WOW?

Ne plakam igram na odlicen piratski server world of Gore, ima nekolku bagoj samo nesto ne raboti, se drugo raboti iasto kako na orginal, inaku se plaka 800 den taka nesto mesecno
Кон врв
ASTRIX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
OBSESSIVE DREAMS

Регистриран: 18.Јануари.2007
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ASTRIX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 10:45
SACRED- одлична игра Clap
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 00:47
a kolku se plakja mesecno za WOW?
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2007 во 19:13
Wow pak malku sednav Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2007 во 18:20
jas sega momentalno ne igram mnogu,a inace samo nfl madden 2006 mi e na pc

Кон врв
ASTRIX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
OBSESSIVE DREAMS

Регистриран: 18.Јануари.2007
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ASTRIX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2007 во 16:53
CAESAR 4
Кон врв
enZzo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Локација: Zimbabwe
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај enZzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2007 во 04:32
The Elder scrolls: Oblivion, веќе 3 месеци ја играм и уште има шо да се прави, ептен пространа игра.

Ако сте у RPG филм топло ја препорачувам!

btw. Aко има некој Myst 5 или некој постар дел, било кој, да мењаме, иам голем избор.
Од чавка гавран не бива!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 01:14
Jas ja igrav posledno ER LOL
Кон врв
GUOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GUOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2007 во 10:30
ako go imate C64 so COMMANDOS.......ke prajme muabet
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2007 во 09:35
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

inace ako mu treba nekoj imam i komodore 64 so preku 200kaseti igri:)

znaete ona audio kasetata load:) i cekass

:)

pa i dva para nintendo od starite sose pistoli za 10metri:)

mu treba na nekoj:)

А не не не ...... Не ми кради бизнис..... Саква да увалам еден СПЕКТРУМ мој со гумена тастатура, и преку 150 касети со игри за 100 евра WinkWinkWinkWinkWinkWink
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
DARKDOG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јуни.2006
Поени: 218
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DARKDOG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2007 во 09:28
momentalno igram WOW I 65 sum
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.