![]() |
|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 35> |
Автор | ||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ako sakame i ako sme sakani ,kade e potrebata od flert?
E sega ,ako sakame da izigravame "radodajka"toa e sosema drugo prasanje
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
Em4i ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 50 |
|
A zosto da ne?? Ako sum so nekogo toa bi trebalo da znaci da ne gi gledam lugeto okolu sebe?? I ne znam zosto ti smeta? Jas ne vikam deka 100% sum vo pravo, toa e samo moe mislenje. A, ako zgresam barem ke go imam toa iskustvo i dr pat se nadevem deka nema da se povtoram. Od greskite se uci.
![]() Ova ne znaci deka jas sakam da izneveruvam, naprotiv nikogas nemam nikogo iznevereno, ne zaradi nego tuku zaradi mene, da mi e cista sovesta. A flertuvanjeto barem mene mi e interesno, kako sto rekov dur ne se preminat granicite. ![]() Изменето од Em4i - 03.Декември.2007 во 20:39 |
||
![]() |
||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|
sta seks, sta flert sve je tuj prevara.
Изменето од Цаци Галапчарот - 24.Ноември.2007 во 20:37 |
||
![]() |
||
edel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 73 |
|
sex i flert,sex-flert,sex-flert,sex-flert??? valjda ja uoci razlikata...
|
||
prasaj slobodno!
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
edel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 73 |
|
odgovorot bi bil - kako za kogo -za mene ne e tolku strasno,duri i interesno ako ne se krie od mene
|
||
prasaj slobodno!
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
ahinora ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
|
И във връзка, и без връзка- не е изневяра. Така мисля аз.
![]() |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Ејгиди момиче блгарче,
Когато си вв врска, не трјаба ти доказ ште си харесвана, обаче ште те харесва момчето и ште го очароваш всјаки ден колку ти душата иска. А когато не си вв врска, флерти не е прељуба, това е очаровање на ново момче/момиче Изменето од EvAngelos - 24.Ноември.2007 во 10:30 |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
ahinora ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
|
Не. Определено не. Чрез флирта често си доказваме на нас самите, че все още умеем да очароваме и да сме харесвани.
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Замислете си како вашиот партнер се појавува додека флертувате. Доколку вие не го смените однесувањето, тогаш се е во ред.
Но доколку престанете да флертувате, тоа значи дека вашата совест ве убедува дека правите нешто погрешно, нешто што ја погодува вашата врска со партнерот.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
|
da i jos kako e preljuba.
|
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
mislam deka nema potreba od tolku "drami" po ovaa tema.
flert e situacija koja moze da se sluci bilo kade i na bilo koj od nas. prodavnica, bolnica,rabota, restoran...ne zavisno... moze da trae nekolku sekundi, nafrlni pogledi i tolku. za "dolgiot" flert, mislam deka na flertuvacite im e samo zabava. imam eden prijatel koj sekogas vika deka flertot bil "najaca stvar"... ha, ha, ha... ![]() |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |