|
Колку физичкиот изглед е битен за.. |
Внеси реплика | страница <1 17181920> |
Автор | |
ANNNI
Група Регистриран: 03.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro?
|
|
HAAJ
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro dobri luge kako e? Utrvovo sme mnogu kreativni neli!?
|
|
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
|
ANNNI
Група Регистриран: 03.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu normalno
ako ne mi se dopaka osobata nadvoresno kako bi mozela da legnam so nego
|
|
HAAJ
|
|
vatrena
Сениор Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=KDEKOVSKI]
Da tokmu toa, kolku izgledot e biten da bidesh intimen so nekogo. [/QUOTE biten e........na prv pogled da me privlece.....poslem neka me popali....... |
|
|
|
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVOS
MNOGU POETICNO
|
|
|
|
oktopod
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 323 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fizickiot izgled ne e biten.Vazno e toa sto e vnatre vo dusata na devojkata.
|
|
osumkrak
|
|
Beara
Група Регистриран: 03.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgledot voopsto ne e biten ako dvajcata ja sakaat intimnosta.Sekoj svojot partner go sakat onakov kaov sto e,,,
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurno...so ke prajme site so eden stav...kolenje
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oki pochituvam, Sekoj ima pravo na svoj stav neli... |
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ja ti pisev,so e za mene bitno........
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega preciziraj fizichki izgled!? Mislam ne izvadiv poim od Britanika pa da mu treba enciklopedisko tolkuvanje na znachenjeto na zborot. Fizichki izgled e tochno sushtinski sodrzan opis na znachenje, sigurno ne znachi koja ocenka ja imala po Likovno vospituvanje vo peto oddelenie? |
|
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
preciziraj fizicki izgled
|
|
ANNNI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA DA TI KAZAM I JAS NE RAZBIRAM
|
|
HAAJ
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa znachi deka bi legnal so se i seshto....? ne razbiram? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 17181920> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |