![]() |
|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 43> |
Автор | |
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zasto uvek k*rcu sviram,
zasto uvek mnogo serem, i kada od dva zla biram uvek vece izaberem. I koji se k*rac bunim, i ponovo k*rcu sviram, i uvek se uzjogunim kada mogu da kuliram. Sto ispravljam krivu Drinu okolinu iritiram mars u picku materinu zasto uvek k*rcu sviram. Uvek bude neka frka, koji mi je k*rac krasni, svaki k*rton mene drka, a k*rtoni su opasni. Svi mi seru da se stisam zabole me,bas me briga i dalje uz vetar pisam sta ce biti ,jebem li ga. Ko ih jebe,peder nisam cuvam dupe i ne zelim da k*rceve svima sisam i okolo bulju delim. |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Sad je kasno da se kajes zar jos treba plakati
rastajem se stobom mila
ZBOGOM osta ljubavi
(mislam taka bese)
A SEGA EDNA SAMO ZA HEKTOR
Da su suze biseri bogatstvo bi imala
da je tuga kruna kraljica bi poooostaaalaaaaaa
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ovaaa pesna me otkosti od smeeenjeeeee HAHAHAHAHH
Bekam
Svi biste hteli da vas jebe Bekam u cmar i u picku Sta cu sad, ne znam svaka riba hoce da je jebe Bekam mrs, bre, drkaj klitoris kuci na postere devet, devet, devet, osam, devet, devet pozovite Bekama da prska vam u krevet Ovim putem pozdravljam Siska sto kad vidi Bekama kroz dzep k*rac tiska i ne vadi sliku iz svog novcanika Kar'o bi se s njim za cokoladu Milka lesnakom i rizom, u bulji sa virslom posle jede eksere from disco to disco Ref. 2x Da li sanjas da te voli Bekam novinari, spremite cmar i vazelin kad Bekam opet dodje u nas grad beli recite, kucke, zar ne bi bilo strava da vam je u ustima Bekamova kara Bruklin da vam bude u stomaku onda sve stavimo u sutrasnju stampu Da je prva srpkinja uspela da dudla u Hajerdu lize od engleza muda da je ostala trudna, to bi bila bruka polako, brate, k*rve, da vam ne bude muka Vidi sto je sladak, kakva mu je zurka dala bi mu picke iako nisam pukla Ref. 2x Avion sa piste odlece za Madrid nijedna nije uspela da ga scepa za glavic ostale su ocajne beogradske dame uplakane sirovine, novinarke same Nastala je propast srpske estrade u Hajerdu je ostavio samo svoje dlake kupite Pepsi sa njegovom slikom uzmete flasicu i igrate se s pickom to mu otprilike onda dodje isto Oprale bi zube s Bekamovom kitom posto nema njega, eto vam ga Sisko jedite eksere from disco to disco |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Zbogom ljubavi
ne mogu da ti pobjegnem kao da sam siso s uma pa u mene svako sumnja ne znam sto bi, ne znam gdje al' cu dalje bez tebe jer kockam se dugo sa srecom i tugom zbogom ljubavi odlazim i reci cu ti sto stoput si me navela na zlo ja srce dacu nekoj drugoj ko zna gdje ti ne ocekuj nista vise od mene odlazim i nemoj reci stoj zena ima ne zna im se broj dugo si me lomila al' me nisi slomila i sve kad skupis malo je s tobom vreme stalo je |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
i ti si super , boze zdravje utre , moram i jas da begham sega
|
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
decki site ste super but I must go, posle 6h. sum povtorno na forum
|
|
|
|
![]() |
|
jas sekako sakam
|
|
|
|
![]() |
|
Napolje je poledica a ja posla bez gacica suknja g*zu cuva dok po p***u duva ili pak sakas...
Ja sam mala devojcica 20 kila mi guzica...
Ja znam joj madzarice-ja ti ljubim Sise
|
|
|
|
![]() |
|
Madjarica mlada
i sa ladjom tudom, tudom madjarica mlada Ej belo lice lepe madjarice i sa ladjom tudom, tudom madjarica mlada Ej trula gradja, potopi se ladja isplivala tudom, tudom madjarica mlada Ej madjarice, ja ti ljubim lice i sa ladjom tudom, tudom madjarica mlada |
|
|
|
![]() |
|
![]()
-stavicu antenu da na njega licim
e ova e samo za tebe src/
|
|
|
|
![]() |
|
hahahahahaha e sega kaj aj najde ovaaa
|
|
|
|
![]() |
|
Otiso siiiiiii... sarmu probao ni siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
|
|
|
|
![]() |
|
Da zna zora
koju dragu ljubim ja Aj, nebi zora, nebi zora nikad pusta svanula (2x) Danju, nocu, nocu, danju u kafani sedim ja Aj, al' u zoru, al' u zoru svojoj dragoj idem ja (2x) Draga spava, mene sanja da joj zorom dodjem ja Aj, na jastuku ruke siri ceka da je ljubim ja (2x) |
|
|
|
![]() |
|
Ide Mile lajkovackom prugom
lajkovackom prugom ide Mile ide Mile sa jos jednim drugom sa jos jednim drugom ide Mile Ref. 2x Suvo seno koseno tekla reka kroz selo a po reci riba plovi nema koj' da lovi. Ide Mile, gori mu cigara gori mu cigara, ide Mile ja poznajem mojega drugara mojega drugara, ide Mile Ref. 2x Nemoj Mile da ostavljas druga da ostavljas druga, nemoj Mile Dugacka je lajkovacka pruga lajkovacka pruga dugacka je Ref. 2x |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |