IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ИДОЛ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИДОЛ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 29>
Автор
Порака Обратен редослед
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 19:14
Originally posted by kiki_kiki kiki_kiki напиша:

http://www.youtube.com/watch?v=IUUR_P9AYpk&feature=related

TOOOOOOOOO SVETOT DOBI NOV HEROJ
KJE GO VIDIME I VO FINALE VO SOFIJA JEEEEEEEEEEEEEE

MARIN DOBREV novijat TOTO KUTUNJO kazva
imam holivudska usmivka, az sam glgarin

Изменето од anakin - 06.Март.2009 во 19:18
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 19:08
rezil
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 19:06
kje vi kazam zaso morame da sme zaedno
tie dva pati se izrezilija vo svetot, da so nasite momci i devojki da ocitat obraz смеење

Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 18:58
Хмм... одговорот на прашањето е дека „очигледно не можеме да си направиме сопствен Идол штом преземаме од други држави“.
Друго... првите епизоди на „Идол“ секогаш се од аудициите и нормално е да има многу пациенти кои им е битно да се пред тв...
Е после следува елиминација каде одат стварно добри вокали, и мислам дека тогаш ќе биде на едно повисоко ниво.
Јас лично ја гледав само првата емисија, ќе ја гледам аудицијата во Скопје и после ќе продолжам кога ќе бидат концертите...

Изменето од maestro13 - 06.Март.2009 во 18:59
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 18:58
Originally posted by Eli Eli напиша:

Ali najbolji bese onoj folk manijakot so brzase za na rabota..se prsnav od smeenje..nezdrav bese toj zimi se!!ali do tolku li se frikovi kandidative da ne mozat da primetat deka onie od ziri gi remetat bezmilosno..nasla onaa silikonskana pacavra,so izvinjenje da kazuva dali 18 god.devojce treba da e sexy ili ne..mislam glupi se spored mene i toa mnogu!bugarska rabota

Марија муцката ?
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
kiki_kiki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2008
Поени: 1267
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiki_kiki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 18:56
http://www.youtube.com/watch?v=IUUR_P9AYpk&feature=related

Изменето од kiki_kiki - 06.Март.2009 во 18:57
Кон врв
kiki_kiki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2008
Поени: 1267
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiki_kiki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 18:52
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 18:37
Ali najbolji bese onoj folk manijakot so brzase za na rabota..se prsnav od smeenje..nezdrav bese toj zimi se!!ali do tolku li se frikovi kandidative da ne mozat da primetat deka onie od ziri gi remetat bezmilosno..nasla onaa silikonskana pacavra,so izvinjenje da kazuva dali 18 god.devojce treba da e sexy ili ne..mislam glupi se spored mene i toa mnogu!bugarska rabota
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 18:27
Stvarno!!Ne znam so morame da se mesame so niv..tolku li ne mozeme i nie da si napravime nas makedonski Idol..sea ke se vlecat nasite do Bugarija za da stanat Idol na Bugarija??!!ejjjj..mi nema logika..a pokraj toa tolku se bugarive antitalenti da ti e sram da ucestvuvas u takvo neso..od sekoj grad od sekoja audicija edvaj 3 dali se naogjaat so peat onaka normalno da reces..mislam deka ne morase da se mesame vo ova..i taka nikad makedonec nema da pobedi,i niso nema da bide od toa..spored mene
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 18:22
гледав малку од ова...........
И таа пеачката со напумпаните усти,и цртани веѓи,едно девојче што убаво пееше го одби зошто не изгледала провокативна и била несоодветна облечена
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 18:17

Добро, толку ли неможеме (читај не сме способни) да направиме наше (не мора авторско нека биде лиценцирано) шоу, емисија или едноставно проект па превземаме и ги емитуваме во ударни термини глупостите од нашите соседи!?!?!збунетостзбунетостзбунетост

Случајно гледав 10 минути и она на ништо не личи!!! Буквално се зафркаваат со луѓето и ги исмеваат и сето тоа мислат дека е интересно и го емитуваат! немам ништо против шоу со таква замисла и од таков карактер за избор на таленти, ѕвезди и итн.али овие брате  претеруваат!!! И навистина мислам дека непотребно го гледаме бугарскиот идол на наша телевизија!!!

Изменето од blackeye - 06.Март.2009 во 18:17
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
солиндар Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Март.2009
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај солиндар Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 14:48
Па затоа и се прави : глупоста секогаш е комерциална.
     ма/да
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 14:45
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Бугарскиот идол почна вечерава,гледајте комедииии е,пола се ѓупци и се глупират.

Па затоа и се прави : глупоста секогаш е комерциална.
Кон врв
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 00:07
Originally posted by anastea anastea напиша:

Да бе, ти фалат уште 27 “постированиа“намигнување

Дајте бе линк да видам и јас некоја смешкаголема%20насмевка

нема проблем душаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.