![]() |
|
ИДОЛ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 29> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOOOOOOOOO SVETOT DOBI NOV HEROJ KJE GO VIDIME I VO FINALE VO SOFIJA JEEEEEEEEEEEEEE MARIN DOBREV novijat TOTO KUTUNJO kazva imam holivudska usmivka, az sam glgarin Изменето од anakin - 06.Март.2009 во 19:18 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
rezil
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kje vi kazam zaso morame da sme zaedno
tie dva pati se izrezilija vo svetot, da so nasite momci i devojki da ocitat obraz ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Хмм... одговорот на прашањето е дека „очигледно не можеме да си направиме сопствен Идол штом преземаме од други држави“.
Друго... првите епизоди на „Идол“ секогаш се од аудициите и нормално е да има многу пациенти кои им е битно да се пред тв... Е после следува елиминација каде одат стварно добри вокали, и мислам дека тогаш ќе биде на едно повисоко ниво. ![]() Јас лично ја гледав само првата емисија, ќе ја гледам аудицијата во Скопје и после ќе продолжам кога ќе бидат концертите... Изменето од maestro13 - 06.Март.2009 во 18:59 |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Марија муцката ![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Изменето од kiki_kiki - 06.Март.2009 во 18:57 |
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Ali najbolji bese onoj folk manijakot so brzase za na rabota..se prsnav od smeenje..nezdrav bese toj zimi se!!ali do tolku li se frikovi kandidative da ne mozat da primetat deka onie od ziri gi remetat bezmilosno..nasla onaa silikonskana pacavra,so izvinjenje da kazuva dali 18 god.devojce treba da e sexy ili ne..mislam glupi se spored mene i toa mnogu!bugarska rabota
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Stvarno!!Ne znam so morame da se mesame so niv..tolku li ne mozeme i nie da si napravime nas makedonski Idol..sea ke se vlecat nasite do Bugarija za da stanat Idol na Bugarija??!!ejjjj..mi nema logika..a pokraj toa tolku se bugarive antitalenti da ti e sram da ucestvuvas u takvo neso..od sekoj grad od sekoja audicija edvaj 3 dali se naogjaat so peat onaka normalno da reces..mislam deka ne morase da se mesame vo ova..i taka nikad makedonec nema da pobedi,i niso nema da bide od toa..spored mene
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
гледав малку од ова...........
И таа пеачката со напумпаните усти,и цртани веѓи,едно девојче што убаво пееше го одби зошто не изгледала провокативна и била несоодветна облечена ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Добро, толку ли неможеме (читај не сме способни) да направиме наше (не мора авторско нека биде лиценцирано) шоу, емисија или едноставно проект па превземаме и ги емитуваме во ударни термини глупостите од нашите соседи!?!?! Изменето од blackeye - 06.Март.2009 во 18:17 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
солиндар ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Па затоа и се прави : глупоста секогаш е комерциална.
ма/да |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Па затоа и се прави : глупоста секогаш е комерциална. |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
нема проблем душа ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |