![]() |
|
Признавам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 61> |
Автор | |
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
priznavam prekrasno e cuvstvoto koga i pokraj site prepreki ke ostanesh so cista sovest,cisto srce i cista dusha opkruzen so bliski prijateli koi toa go gledaat i go cenat...LIKE,LIKE,LIKE...
![]() ![]() ![]() |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mora da sum pohrabra
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
признавам... имаме веќе Шехерезад
![]()
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Priznavam ... slatko me iznasmea ova :
Најновиот регистриран член е Onur aksal
Sega ke ja cekame i Sheherezad .....
![]() ![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Dianna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
priznavam.....procitav i se ubiv od placenje
![]() |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
дека ке се исклучам сега
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Priznavam deka ja obozavam Lady Blue ...
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
признавам не сакам никој да го купи Аудиот иако го пуштив по огласи...
|
|
![]() |
|
Dianna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
priznavam nema kako tebe
![]() |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
признавам-
Total Eclipse of the Heart
|
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
priznavam svetot moj minus tebe vo nego ona shto ke ostane malku e
![]() ![]() ![]() |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
priznavam....kriv sum
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
признавам-
Nothing Compares To You
|
|
![]() |
|
priznavam me napravi mnogu podobra licnost
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 61> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |