![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 625> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mesto nema, a patuvame samo Jas i Brza, neka vi bide jasno, inaku kade odime, tajna
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
jas se spalkuvav,...a,ti?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
no togash Tito mu rece na Lazo
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
a vino kakvo ke pieme belo ili crveno, jas poveke crveno sakam
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
тебе обавезно,..... а каде одиме ???
|
|
![]() |
|
a ako, ako, neka gi, za da se znae koj gi potamani kozite vo Makedonija
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ti prashaj ja zena ti, a za mene VIVA sokce, prirodno si e prirodno
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
na kraj moze i ke uim kazeme,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
tiiiiiii, od koga sum spremna samo cekam na tvoj znak, kazi i trgame
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
"Потамани ги сите кози во државава....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
jas vino ne pijam a palestinec sam neka si kaze
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
мене не ме зимате?
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
vasar stana ...kaj sega pa Tito i Lazo se vmesaa?
|
|
![]() |
|
zhestok alkohol ne pijam, togas ti zemi si toa sto ke pies, jas vino crveno ke si zemam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |