![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 105> |
Автор | ||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
не сакам кога на крајот на еден убав ден лошата вест ми тропа на врата
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Не сакам баклава
![]() Премногу благо ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
ne sakaaaam...zlobni luge
![]() |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
не сакам кога ме изневерува... и тоа со некој погрд од мене
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() ![]() знам де.... немај гајле... никој не сака такво нешто.... само се чудам, кај и отиде модераторската функција? ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
ова беше интерна шала
![]() ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
кожата ми се ежи од вакви ствари.... милион пати во едно зимо се трескам и тоа пред куп девојчиња што ќе се смеат и смеат и смеат, па после ќе ме лаат и лаат и лааат до каде ќе стигнат |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
ако си била истопорена на 12-ка штикла, мака ми е што не сум те гледала од некаде... ![]() не сакав да кажам ама... има ваква тема ![]() |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
|
Не сакаааам ... коледарски огнови...насекаде се дерат...врескаат...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
ne sakaaaaaaaaaaaaaaam
![]() anonimni javuvanja ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
кај баш на раскрсница
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 22:04 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
случајно...да...се истегнав ко клен
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Да не се слизна случајно ![]() ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 21:58 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |