|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 86> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога веќе се залагаа да ги реновираат сите тоалети во здравствените установи им предлагам да залепат по едно вакво на секоја врата...за да ги потсетат вработените
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да го олесни народот од премногу давачки.... Го затрупа у давачки и дополнително го трупа.....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da ja namalea akcizata za gorivata? Ili slatki im se parickite sto gi lapaat a? Pa posle ke se vadat na regulatorna, ovakva onakva, poskapela naftata ova ona... a site znaeme deka drzavata ima ogromna akciza na gorivata, i dopolnitelni davacki za niv... skoro 70 % povekje plakjame za 1 litar gorivo od negovata realna vrednost... ama toa e sto e.. regulatorna e kriva.. samo nikoj ne kazuva deka regulatorna e postavena i naznacena od segasnata vlast...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
наместо на две,поскапувањето на горивото да го прави секоја недела...полесно ќе се привикнеме... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-bash taka!!!
...ako vmroovcive imaat jajca ...t.e muda,... neka go skepchat i neka go osudat ,...i na smrt ako treba, ..eve jas ka ke go ''stisnam kopcheto''! ...samo neka ne serat postojabno...edni te isti gomna ,,...otkako se ''rodile''! ...isto i tuka nekoi,...istoto shto go pravat ...kako i ''mudestite''..vm(o)ro-nski.idioti, ...t.e...mi gi poduja so shtetite shto toj gi napravil za zemjva .
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мој предлог...
одма, веднаш, сега...да го затвори Бранко за се што направил досега во животот...(шверц со нафта, приватизација, транзиција и сл. ) .....или да не јадат гомна по цели денови и да не трујат со оние глупави спотови на кои свршуваат само нивните членови ....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За 30 проценти намалени платите на членовите на словенечката Влада - slushate li be,...mrsulji .... nedonoseni ?! ..da vi se ..chovek u ...genite mutirani ! |
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види сега драга моја владо...
денеска сум бааѓи накурчен... ако ви кажам што мислам... ќе ме најдете по IP адреса... и може да ме ебете како ви се сака... башка што ја знам дека не сте такви... ама... да си го средите третиот ешалон од идиоти... и неписмени дркаџии... ако некој од нив ви носат гласови на избори... повеќето ви ги губат... а бе не се ставаат секакви слепци за секоја работа... а бре има државава и неопределени кадри... и оние кои некогаш ви биле симаптизери... и стручни и вредни... и способни... ма тие ќе завршат повеќе работа... и за државата и за вашиот број на гласови... колку ли бре тоа е тешко да се разбере... кој бре денеска сака да го прават будала... и ебем ли ја... морам да прашам... Драга владо... пред 6 години многумина се крстеа во вас... дека на крај доаѓа некој што ќе не направи луѓе бре... нормални луѓе со нормален живот... и што се случи... сакаат да не ебат некои што не знаат дека... да ебеш со несимнати пантолони... се вика петинг... и мислат дека се е*ачи... а сега... кажете... во кого бре овој народ да се крсти... во Амди ли... П.С. Молим ви се... немојте да му кажете на шефот... пошто денес сум малку накурчен... не многу... а почнува и малку дупе да ме боли... ќе да е од Скопско... Изменето од којсумјас - 05.Јули.2012 во 17:42 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе...јас би предложила нешто и до влада и до опозиција...ама таква тема немам па еве овде за сите кои глумат политикантство годиниве наназад
еве..за оние кои во моментов седат на фотеља и за оние кои се тепаат за истата кога ќе се упристоите ќе си ја соберам за метење по дома...дотогаш ви ја препуштам вам ...тоа е единствено што сте заслужиле |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a, bidejki nema...predlagam:
...navistina e malku podaleku od novopecheniot baroken skopski centar ama , ... nema da bide losho, ako i Idrizovo se restavrira vo aktuelniot, kasno srednovekoven stil. ...i toa,ako ne za drugo, barem da se osekjate kako doma , koga ke dojde vreme, ...toj da vi gi pruza site dnevni udobnosti, ....od site ''branshi''! ...i normalno,...i da mu se triplira kapacitetot, ..pak za vashe dobro, ... za da ne se stiskate i koga nema da go sakate toa! (mislam,stiskanjeto)
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee, tokmak eden?!
... mu rekoa da ja trgne slikata a, ovoj ushte i pred nos im ja stavil ! ================================================================================ ....inache,....predlogot e : da gi pazite vrbite kako ochite,...pa, da porasnat ubavi , jaki i strojni...i eden den, ...ako ima gospod .. da visite na niv ! ...a bidejki nema....
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот ппредлог е ако има некаде неизградено во Вардар ,покрај Вардар ,над Вардар ,под Вардар да се стави таква скулптура . Делфините ќе му личат на овој лунапарк
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Им предлагам да ги остават монетите од пола денарче...и онака секој ден ги користевме, особено кога требаше да ни вратат 50 дени
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |