|
ДНЕВНО - политички случувања |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 36> |
Автор | |
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штом си од СДСМ, јасна е работата, будала си. Но и тебе треба да те затворат за давање на поткуп.
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПА ОВОЈ УШТЕ НЕ Е ПРИТВОРЕН? ВАКВА КАКО ШТО Е НАШАВА ДРЖАВА МОЖЕ ОВОЈ И ПРЕТСЕДАТЕЛ ДА НИ СТАНЕ.
|
|
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не кажал зошто не му било во корис, но на крај на краиштата мене лично не ме интереисира Дамески, туку оној кој бил на место Министер а дефакто бил апла ја злоупотребувал својата позиција. И прашањето кое се поставува не е зошто тој му дал пари, зошто како него можеби има илјадници кои не кажуваат туку зошто тој министер воопшто станал Министер, и кој тоа него го поставил за Министер а и зошто? Да на заборавиме дека тој министер за малку ќе ги присвоеше сите бајни ако и не ги присвои сакаше да го шитне земјиштето каде е Заводот за медицинска рехабилитација. Така да има многу по важни прашања кои треба да се постават од тоа зошто некое чеовче дали пари да му се запосли сопругата.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Takvi sme nie.
Molci koga treba zboruva koga ne treba. Zosto ova ne go kazal(koj i da e)koga bilo aktuelno. A za bivsiot minister ne sum iznenadena....kade ima korist-toj e tamu!! |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto gi dal parite? Da ja vraboti soprugata? A kaj bil do sega, zosto vednas ne prijavil? A znae li deka i davanjeto mito e krivicno delo? I sto sega site ke pagame vo nesvest kolku e toj hrabar sto dal ovakva izjava? Izosto sega ja dava? Lut mu e na Dimov ili sto?
Изменето од moira - 29.Јуни.2007 во 14:00 |
|
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А познавајќи го животот и делото на Димов 90 % точна. Таква бараба мислам дека до сега не била министер.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е богами многу храбра изјава... |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto be tuka muabetite,... ,javete se kaj ministerkata po policiski raboti,... taa se zafati so borbata protiv korupcija,...., a ovie dest evrasite gi spika vo zatvor,...., veruvam za 6000E sigurno ce go klade dozivotno zad resetki doticniot gospodin eks minister
|
|
tenija
Група Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Саше, малку претеруваш со твојот моментален СТАТУС, од причина што сигурно Марјан не би те избрал баш тебе за советник. Кажи маки, дека си советник во Советот на Локалната Самоуправа. Околу другиот дел сигурно за вработувањето на твојата сопруга посредувал некој близок на Бранко Дудуковски, и добро е што си поминал со толку, ако требало парите да ги дадеш на таткото на неговата премлада сопруга тогаш големо азно би ти требало за да ја вработиш. Прашајго Милан Цветаноски твој сограѓанин кој работи во фени колку земаше Димо- коњот за вработување. Но димо коњот умре на карибските острови.
|
|
Mihajlov
Група ДУДЛАЧ Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas, Sasho Dameski, roden 1966g vo Prilep, diplomiran ekonomist, clen na Centralniot Odbor na SDSM i clen na SDSM od 1993ta godina, javno IZJAVUVAM deka vo JUNI 2005ta godina na TOGASNIOT MINISTER VLADO DIMOV mu dadov licno na raka 6000Evra 8vo negoviot ministerski kabinet) za da ja vraboti mojata sopruga GPRDANA DAMESKA, Tehnolog, vo ZAVODOT ZA ZDRAVSTVENA ZASTITA vo PRILEP! E sega mozete da zamislite sto stanalo so onie sto ne se od SDSM! Stojam odgovorno i licno zad ovaa izjava, sega sum vraboten kako sovetnik na gradonacalnikot na Opstina Krivogastani i mozete da me dobiete tamu.
http://www.utrinskivesnik.com.mk/?ItemID=F50C17624713F047A9FA36A2F0F1105D |
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој со нив сади краставици -крили ќе му излезат.
Така и нам. И ние сакаме со нив да садиме, ама, резултатот е евидентен.
Што ќе речат србите, МАНИ СЕ НИКОЛА, ЌОРАВОГ ПОСЛА!
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
MIRAVCI
Нов член Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neka vidat so kogo si imaat rabota. Samo koga pravat problemi nasekade vo svetot samo togas velat deka se Makedonci.
|
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па да ввидиш, и мислиме!
Кај вас кажаа ли за 42-те милиона евра на Ахтисари?
Цел свет збори за тоа!
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,so mislite vie
sekoj siptar mu go vrti g'zot na bush??
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |