![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 186187188189190 708> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк...пак инсомниа..до кога бе вакаааааааааааааааа
![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк - шубо било на игрите за релакс ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
...да бе. Седнав татко на една моја другарка и човекот си објаснува и објаснува, а јас си мислам: има ли овој живот?
![]() Тебе те интересираат тие работи, а? Религии и слично... ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Razgovarase so teolog? Bravo Tiggy. ![]() Samo mene tesko da me zbuni nekoj. I jas gi zbunuvam teolozite, kutrite ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
...фала богу што сум атеист.
Не бе, агностик сум. ...ова теолозиве просто човек да се збрка од нив... Јас го прашувам од каде знае дека постои господ, он ми вика од каде знам дека не постои. Абе свашта... Имам талент за збунување теолози у живо. -.- |
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
SDK...jas sekogas te citam Tigic... interesna si mi ...i ne sakam da te ucam na loso , taman rabota ![]() Btw...spored ona sto go napisa vo Veroispoved , ti si ateist ? ![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Уау!
Па вие сте ме прочитале. Како не. Какви Пантери, какви мајци бе... А и убаво ти вика, не ме учи на лошо, емил мрзи досадни луѓе. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-немој да ја учиш на лошо
![]() |
|
![]() |
|
SDK...Tiggy , pisuvaj sto ke ti tekne ![]() |
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
eve - ne e tolku teshko
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-во некој со долга коса и со китара.Она такви мажи сака
![]() Изменето од емил - 14.Септември.2010 во 00:10 |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() Ama sega mu e na perenje... Изменето од Marko Polo 1 - 14.Септември.2010 во 00:10 |
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
pa kazi nekoj - moze da pogodish
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 186187188189190 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |