|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 59> |
Автор | ||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дешавка од пред многу години...
ситуација... Јас и оној мојон у парк,седнати на клупа...да покажам колку сум романтична душица му викам... -Колку е прекрасна ноќва...Погледни ја месечината...колку силно свети! А он... -Биб...пак не ги носиш наочарите...Тоа е сијалицата... ми ја уништи романтичноста...во корен |
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas se uste veruvam vo romantika iako se smenija vreminjata
|
||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Испратена: 07.Април.2008 во 00:10
...РОМАНТИКА..ЕЕЕ,КАКО НЕ,СЕКОЈА ВЕЧЕР.НАМЕСТО ЛУСТЕР И СВЕТИЛКИ ВО РАЗЛИЧНИ БОИ,МИРИЗЛИВИ СВЕЌИ НА ПАРАФИН ОД ТИЕ 20 ЗА 10 ден. ,КОНСТРУКТИВЕН МУАБЕТ ЗА СЕГАШНАТА ВЕЧЕР И УТРЕШНИОТ ДЕН,СЕДНАТИ НА ДРВЕНИОТ КРЕВЕТ СО СМЕТКИТЕ И ТУЖБИТЕ ВО РАЦЕ,ГУШНАТИ ОД ШТО Е ЛАДНО,...А СОЛЗИ...,А СОЛЗИ СЕ СЛЕВААТ ПО ЗАГРИЖЕНИТЕ ЛИЦА...,САМО ДЕТСКИ ПЛАЧ ОДВРЕМЕ НАВРЕМЕ ЌЕ ЈА ПРЕКИНЕ ОВАА РОМАНСА...ИЛИ КРКОРОТ НА ЦРЕВАТА ОД ВЧЕРАШНАТА БОРАНИЈА...!..ТЕЖОК Е УМЕТНИЧКИ ЖИВОТ...ПЕРИОД НА МОДЕРЕН РОМАНТИЗАМ. ...iskreno,mila moja bas mi e gajle...!. ABER DOJDE,ZAGOR E ZIV!!! .....eeeeheheeeee...koj e kako mene...!i den denes ziveam vo romantika... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ona so valjak ja kreci sobata, a ja i nosam kafe i pivo t.e. pivoto e za mene
|
||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehe romanticen stanav
|
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да се омажиш за два дена.
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i najglupavata situacija moze da bide romantika ako i e pogoden filmot i akterite
sekjavanje: kino pretstava ... jas - prvi klas gimnazija ... zad mene, sosema slucajno, mojata golema simpatija ... slab, slab, a dolg... gi istegnal nozete pod moeto sediste, a patikite (obueni ) pred mene ... cel film ... celo vreme pazev da ne go zgazam ... nisto od filmot ne se sekjavam ... samo romantikata |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema vise romantike, ostala je uspomena
sjecanje na jednu davnu mladost nema vise romantike, nema stare pjesme sto se uz gitaru pjevala svu noc |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ako sakate navistina, da go naljutite vashiot sakan, kazite nesho losho i neromantichno za mama mu...
Изменето од ...Well... - 24.Јуни.2008 во 00:15 |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...u pravo si, kao mama sho ke zgotvi, ni tri romantichni nemozat... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stom drugarka ti poveke cenela romanticni gestovi od "mandzata na mama pratena po avtobus"... sigurno deka poaren nemalo da sretne!..
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Требало манџата да и ја истури од глава на другарка ти, уствари не, не вреди за таква човек да си остане без убавата манџичка на мама |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |