|
Зошто мажите лижат? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 38> |
Автор | ||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cccccccccccc ne vi odgovaram
|
||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoj onoj sto lize pod 30 min u stvari e seljak.
- Abe staro, imas lizeno nekogas ? - Aj be begaj, gadno, sto ti e tebe ! - Zaradi takvi seljaci kako tebe, nie ne mozeme da vlezeme u EU, go imas videno prasalnikot za Evrointegracija ? Tamu ubavo si bara procent na lizaci kaj nas,a ti ? Izdajnik eden ! Takvi kako vas ne treba ni plata, ni penzija da vi davaat, samo kamsik ! - Vidi go netokmu ! - More i vo apteka da vi zabranat da vlezete ! - A ti be siptar, imas lizeno ? - Begaj be, gaol eden ! - U glup eden, pa ti ne znaes be koga ke ti dojde bula u leto, otvaras mantil i lizes, toa e dozivljaj, be more glup ! - Abe begaaj, uuff, gadno. - Abe dziza kolku sakas be more, od so sum ja tolkav, pij ti samo cajcinja kuskule edno ! - Staro, aj da si odimo, ovaj je lud ! Vistiniti mubeti vo eden navrat koj me nevede deka ne e sve vladata kriva. |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LOSA MISLAM DEKA SI GRESKA TOA E NAJUBAVIT DEL OD PREDIGRATA |
||
LOSA
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
LOSA
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Апстрактно прашање.
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vistina li e ovoa ? |
||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mazite lizat zeni, a zenite u MK lizat zeni?
jas imam probano i....pak bi probala hehehe |
||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога нема сладолед....
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lizat zashto vecito se gladni pa mislat deka i tuka ke se najadat,hahhaahah,mala shala.se izvinuvam na site maski tuka
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga ke pocne da ripa i grebe, duri i zal da ti padne, ama ja sum nemilosrden
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е токму така Kali
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |