IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто мажите лижат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто мажите лижат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 38>
Автор
Порака Обратен редослед
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 16:21
cccccccccccc ne vi odgovaram
Кон врв
deranger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Visokogorska strazha

Регистриран: 22.Октомври.2008
Поени: 1420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deranger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2008 во 19:16
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2008 во 09:28
Sekoj onoj sto lize pod 30 min u stvari e seljak.

- Abe staro, imas lizeno nekogas ?
 - Aj be begaj, gadno, sto ti e tebe !
 - Zaradi takvi seljaci kako tebe, nie ne mozeme da vlezeme u EU, go imas videno prasalnikot za Evrointegracija ? Tamu ubavo si bara procent na lizaci kaj nas,a ti ? Izdajnik eden ! Takvi kako vas ne treba ni plata, ni penzija da vi davaat, samo kamsik !
 - Vidi go netokmu !
 - More i vo apteka da vi zabranat da vlezete !
 - A ti be siptar, imas lizeno ?
 - Begaj be, gaol eden !
 - U glup eden, pa ti ne znaes be koga ke ti dojde bula u leto, otvaras mantil i lizes, toa e dozivljaj, be more glup !
 - Abe begaaj, uuff, gadno.
 - Abe dziza kolku sakas be more, od so sum ja tolkav, pij ti samo cajcinja kuskule edno !
 - Staro, aj da si odimo, ovaj je lud !

Vistiniti mubeti vo eden navrat koj me nevede deka ne e sve vladata kriva.
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2008 во 00:18
Originally posted by LOSA LOSA напиша:

Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ja mislam deka se toa jazicno vaginalni dijalozi koi vredi da se doziveat

LOSA MISLAM DEKA SI GRESKA
TOA E NAJUBAVIT DEL OD PREDIGRATA
Кон врв
LOSA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2008
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LOSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2008 во 02:49
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ja mislam deka se toa jazicno vaginalni dijalozi koi vredi da se doziveat

Кон врв
LOSA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2008
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LOSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2008 во 02:45
Originally posted by bibce bibce напиша:

..............mislis zaradi toa e............????????????ne be well greska ke da si?????????............tu bre majkumu ni tu eden asalen odgovor................голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 13:48
Апстрактно прашање.
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:34
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:22
Originally posted by SiReNaTa SiReNaTa напиша:

Mazite lizat zeni, a zenite u MK lizat zeni?

jas imam probano i....pak bi probala hehehe

изненадувањезбунетост
vistina li e ovoa ?
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 22:21
Mazite lizat zeni, a zenite u MK lizat zeni?

jas imam probano i....pak bi probala hehehe
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 00:19
Кога нема сладолед....
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 22:16
lizat zashto vecito se gladni pa mislat deka i tuka ke se najadat,hahhaahah,mala shala.se izvinuvam na site maski tuka
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 09:19
Koga ke pocne da ripa i grebe, duri i zal da ti padne, ama ja sum nemilosrden
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 11:44
е токму така Kali
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,283 секунди.