|
Машки имиња за новороденчиња |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 29> |
Автор | |
HURGADA
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti predlagam
da go krstis Teo |
|
HURGADA
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moite deca
se vikaat NIKOLA I JOVAN NIKOLA po tatko mi a za JOVAN resi zena mi, inace mi se svigaat Matej, Teodor Mihail |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aleksandar
Matej Leon Luka . . . |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
demian!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STRAHIL
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дојчин
Изменето од zabegan - 08.Март.2009 во 02:15 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кузман.
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Збунет, твојов аватар ми даде идеја да го предложам и името Сокол
(Како оној военото лице Сокол Митревски) |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Камче, Ламбе, Електрик...
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gorjan, Goran, Sasa,Vanja,Viktor,Igor,.............
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
VERONIKA1
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STEFAN
FILIP DAVOR LUKA ANDREJ |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...мене многу ми се бендисува Стерја Ако да бог да дочекам внуци едното ќе се вика така, нормално ако прифати опозицијата
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па скорешна мамичке, кој не би бил во недоумица ако се поставени толку услови? 1. Да не е старомодно 2. Да е македонско 3. Да е модерно 4. Да не е странско Имињата под условите 3 и 4 речиси се совпаѓаат т.е. ако е модерно, (речиси по дифолт) е странско. Затоа, остануваат точките под 1 и 2 кои пак од своја страна се совпаѓаат. Е сега, од една страна не сакаш старомодно македонско (Тодор), а сакаш старомодно странско (Теодор)! Ако не сакаш старомодно, тогаш воопшто не го земај во предвид тоа име. Која е разликата? Токму Теодор е странско име, а нели ти рече дека не сакаш странски? Навистина, што му фали на Тодор? Баш убаво македонско име! Мореееее, да не е проблемот до свекорот,а? Ако е така, ти па за инает стави го името на свекрвата, важи? Р.Ѕ. Еве и мои предлози: Никола, Ѓорѓи, Јован... |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кирил........ |
|
МИР со сите
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |