![]() |
|
Убави на плажа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16171819> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
леле,..... јас имам слични вакви ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
rozovo so rozovo najubo
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
PREFERIRAM DVODELNI KOSTIMI ZA KAPENJE...NE SAKAM CVETEN DIZAJN
LANI SI KUPIV EDNI PREUBAVI ZLATNI CELITE SO CIRKONI IZRABOTENI KOI ZA ZAL NE SE ZA NA NASIVE SKROMNI PLAZI
IMAM I EDNI CRNI SO NATPIS NA GZ-BITCH KOI MI BEA OMILENI DO LANI...
ISTO TAKA IMAM I BELI KOI MI STOJAT EKSTRA KOJA SUM TAKA SO BRONZEN TEN....
I DA NE NABROJUVAM POVEKJE ZATOA STO OVIE MI VLEGUVAAT VO POTESNA KATEGORIJA
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
така е,... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rossonerka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
многу сакам летно време да носам модерно бикини обавезно значи дводелен костим за капење, носам апостолки интересни,очила за сонце, пешкир и торбица и летно фустанче. Е сега не ги сваќам девојките што носат штикли на плажа, што носат гердани, нараквици, што се нашминкани е тоа ептен несакам. Тоа се е направено и инспирирано од модните писти и фотосесиите кога за да се продава костимот за капење е дополнет со акцесорис али и најпознатите стилисти кажуваат дека тоа не треба на плажа да се носи, шминка не е убаво на +40 да се има а од акцесорисот може и да си направиме проблеми на кожата.
али некои не го сваќаат поимот убави на плажа само со екстра бикини,очила и кожа без грам шминка но со одличен тен ![]() |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() |
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
штета....колку убави и примамливи фотографии ама за жал јас ова лето тешко дека ќе успеам да уживам во тие убавини па дури ни викенд во Охрид..........а каков шо сум баксуз и да ми се укаже прилика за викенд во Охрид, баш тој викенд ќе врне
![]() |
|
![]() |
|
wowwww zenmaster, dobar izbor
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |