|
Дали сте зависни од форумов? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 38> |
Автор | ||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
......koj jas.........neeeee
|
||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...leleeee, i ti li maco...???? |
||||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zavisnik od net da,so toa i zavisnik od forum,megjutoa site zadovolstva mi se zavisnost,si go pominuvam tuka slobodnoto vreme i ubavo mi e
|
||||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
..............
|
||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
poradi prirodata na mojata rabota , forumot mi pretstavuva vistinsko zadovolstvo i rekreacija ........ zavisnik ? ...... da ..... poradi site onie koi navistina mi znacat a ne mozam poinaku osven tuka da gi kontaktiram
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...a ne...ne lazham nikogo...ima i dokazi...se e evidentirano...spored postovi i aktivnost...svedena na minimum... ...i ne mi ni nedostasuva...voopshto... |
||||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Da ama ubava zavisnost e......
|
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зависна сум само кога не сум на форум... Значи мноооогу малку...
Само 5-6 саати на ден
А тогаш спијам...
|
||||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne.... porano bev...ama poslednava godina...slabo doagam...
|
||||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Definitivno...YES...
Kao NIKOTIN...
|
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...hello, jas sum moira, ex forum-zavisnik...
...cista sum veke 60 dena i prekrasno se cuvstvuvam... ...poveke ne sum forum-zavisnik...i gorda sum na toa... |
||||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |