|
Што е права жена? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 23> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,prava,, zena e sekoja zena koja ne e ,,kriva,,
|
||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Leleee nervoza, ako de ubavo e i da znae da gotvi i se, ama ako koga se budam nasabajle ne mi pravi merak nisto togas
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sala na strana sepak nema celosna definicija za prava zena..Sekoja zena e prikazna za sebe, taka da prikaznata zapocnuva so pronaogjanjeto na onoj koj ke i go osvoi srceto, se drugo e kolku tie ke se nadopolnuvaat vzaemno vo nestata koi ke im se isti, za koi ke imat zaednichni spoj... |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ETE NEKOJ KAZA ISKRENO,BEZ MNOGU FILOZOFIRANJE
|
||
|
||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
+ da znae da gotvi, da pere, da pegla, .... .
Da da - toa e prava zena
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tochno seuste ne si sretnal, ima ke ja pronajdish svojata srodna dusha:)
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сеуште не си сретнал....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Права жена за мене е : да биде женствена, мила, нежна, паметна, цврст карактер и деа знае што сака. Само не сум сигурен дека постои таква или можеби сеуште не сум сретнал.
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
em ke ostane bez mazot [/QUOTE] ЗАШТО? |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да, жената како мајка, се случува и жени кои што имаат деца, да посвојуваат, заради премногу емотивност или мајчинство во себе.
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сосем друг контекст :)...
жената како мајка е САМО ЕДЕН од епитетите што ја красат ....секако еден од најубавите :) |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И со двете се сложувам.. Но, и ако го роди па не умее да го исчува и се однесува као да е туго па и пак ен е права жена.. Од друга страна па храброст е да посвоиш и да го изгледаш како свое и за мене ова е права жена.. |
||
|
||
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве
на пример како Анџелина Џоли, ем си посвои 2 ем си има
нејзино.....
[/QUOTE]
em ke ostane bez mazot |
||
dudenz
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |