|
Деца со посебни потреби |
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi od samata potreba na deteto. Koj kolku razmisluva....pa ako ne si direktno zasegnat, bas i ne razmisluvas mnogu. Eden period odea na MTV emisii za instituciite za deca so precki vo razvojot, kade i roditelite iznesuvaa svoi iskustva.
Maja mozam da zboruvam za iskustvoto so moite deca, ne mozam da zboruvam za nesto sto ne mi e poznato. |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obicno roditelite na ovie decinja se organiziraat vo zdruzenija poradi polesno ostvaruvanje na zaednicki potrebi, znae li nekoj konkretno takvo zdruzenie ? sto mislite za idejata da najdeme nacin za nekoja simbolicna pomos? eve..ako nekomu se dopadne idejata mnogu drago bi mi bilo.. |
|
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site razgovarame za decata a nikoj od nas e sega ne znam kolku razmisluva za decata so posebni potrebi
|
|
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |