![]() |
|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 40> |
Автор | ||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ako princezite chekale da dojde princot na bel konj, togash mora princezite da se rasistki...
![]() |
||
![]() |
||
Cool_Angel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
|
Kako i da e,jas svojot princ ne go najdov :)tuku on mene me najde :))Sepak super mi e...
![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
sekoj vistinski princ uci da upravuva so svojata sila, fizicka ili mentalna ili verbalna.
sekoja cest |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
уфилмана, ни на крај памет не ми текнува да ти ги земам 1001-те филмови кои ти се во главата. Не благодарам, што ќе ми се?
И не труди се да ме импресионираш со филмски фрази, јас повеќе почитувам оригинални личности, а не плагијатори
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
EvAngelos, ne maci se da ja 'spasis mojata dusa'. ne mi go zemaj toa sto ne mozes da mi go dades. ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
уфилмана, вакви "принцези" само во светот на бајките и во твоите филмови
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
DAME BIRAJU
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
ех
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
ex
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Поздрав до сите принцези кои си ги чекаат принцовите на бели коњи .... Понекогаш принцовите намерно се маскираат, па не се на бел коњ.... па така можеби некој принц ќе ве одмине, а вие нема ни да забележите .... чекајќи "некој друг" ... ![]() Принцеза може да биде само онаа која ќе го сака принцот без да знае дека тој е принц.... ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
![]() OK,jas ne go sfakjam ova taka bukvalno,ama ako se misli bash kako vo bajka da tecat rabotite...togas,si stojam cvrsto na zemja i ne cekam princ,a konji si postojat vo realniot svet... ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...pa za toa i zborev, ustvari prikaskite se toa, demek princezive se muchat, teshko im je sho treba da se i sho gi cheka, i doaga princot nevermind-nosi u neverland-i na kraj zavrshue prikaskata i pochinja nova pak-neverending story...inache princot na kraj tamu nekade stanue gad ili vol...ali poleka ke viish ima vreme, mene se mi e jasno toa... ![]() ...ja zasho gi obozavam zenite Vagi-zasho se realni i na zemja u toj pogled ne letaat u oblaci i po forumi, tachno znaat sho treba i deka nema princoi, gledajki gi ostanatite- najmalce e smeshna situacija za mene de... ![]() |
||
![]() |
||
|
ova nekako .... ![]() fragola, ke go isplasis princot, da ne go vpregnes da ja vlece zlatnata kocija ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
bajka e koga kje stane majka
na tvoite deca well bajki postojat so kraj i pocetok |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |