|
Секс и менструација |
Внеси реплика | страница <1 16171819> |
Автор | |
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE SAKAM DA ME VIDI SO KRVJOSANI GAKI
|
|
mnjkl |
|
mica
Нов член Регистриран: 10.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto zamarate tolku ako vi dojde vo toj moment skokaj pa sto saka neka bide dobro bi bilo da iskoci puding od . . .?
|
|
|
|
Marck
Нов член Регистриран: 15.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e prijatno za devojkata.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmmmmmmm!!! Sum probal ne e nisto posebno osven sto e malce povekje vlaznicko i malce povekje mirisa!!! Nisto special!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za bakterijata znam,taa moze da se zakaci i inaku,ama i imam praktikuvano i taka pa nisto ne bilo ja cuvaj gospod
|
|
dudenz
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и не е баш бљак За анален секс треба големо трпение и доста умешност |
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eheeeeeeeee....kako be bljak???
|
|
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bljak!
|
|
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само внимавај, после анален не е добро да се има вагинален секс, може да се закачи некаква бактерија, па оди после излечи ја...
|
|
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno,ama poveke za toj period praktikuvam analen ili retko oralen,bidejki ne za toa so ke se islakam tuku za vreme na menstruacija grloto na matkata se prosiruva i onda polesno moze da dojde do nekakva infekcija, a znam deka seksot moze da pomogne vo menstrualnite bolki Изменето од ice dmx |
|
dudenz
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исклучиво орален секс за време на менструација Не е добро да се има секс за време на менструација за здравјето на жената...не само што може да настанат ранички во вагиналниот канал, туку после кој ќе го преслекува креветот и ќе ги пере чаршафите
Изменето од Julija |
|
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne praktikuvam seks koa imam menstruacija.NIKAD!!! |
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
ugro
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa smrdi kako seks togas samo cisterna da ja izmijam pa potoa
|
|
phantom
Група Регистриран: 28.Февруари.2006 Локација: Sierra Leone Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што би кажала Маја : перверзна работа. Сепак, гласам воздржано - од причини што кај женските, признале или не, таквиот секс е посебно возбудлив (ова се женски изјави), а за мене секое задоволство кај партнерот е обврска.... |
|
Man is an epidemy transporting by sex
|
|
Внеси реплика | страница <1 16171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |