![]() |
|
Колку долго терате секс партија????? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 23> |
Автор | ||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...од 3мин...до 2сати...зависи од 1 000фактори...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
|
pa .........pa ........pa .....
|
||
......
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
moze 15 mim na glvnoto aaaali inace moze i so saati
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
|
5 do 10 minuti maksimum
![]() ![]() ![]() (I'm just kidding!) Изменето од kandid - 21.Септември.2006 во 09:27 |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
zavisi od partnerot!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
|
Ne deka mene me interesira ama aj falete se malce
|
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
![]() |
||
milen@idividi ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 25 |
|
E da. Taka e iskustvoto si go pravi svoeto. Iskreno do pred 4-5 godini mozev maksimum pola saat u dobro raspolozenie. Sea vise iskustvoto si go prai svoeto.
So dobra koncentracija i samokontrola i vo idealni uslovi mozam da drzam cela nok. A i devojka mi si ja istrenirav takada planiram poseben sex samu u petok i sabota posto naredniot den spijam i odmaram. A mi se slucilo i posle povekedneven intenziven sex so pauzinormalno da mi dojde preku glava pa edno 3-4 dena ne mi teknuva na sex. A devojka mi ko macka vo sezona za parenje samo kruzi okolu mene i mi pokazuva g's. Uste "mjau" da znae da kaze... |
||
Science is my religion!
|
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
bravo za ova......ama pak moram da kazam deka mozno e,iako vikas ti na "prv sex" ne e mozno, da izdrziz podolgo vreme......toa e nisto posebno (bitno e glaavata!!!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kucester ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
Videte nemozam da ocenuvam sega za sega nov sum vo forumov ali od moabetive so gi citav spored vas "sex trae od 40 - 120 min" sto blage veze nema znaete i sami (ako eventualno ne sakate pred sebe da si priznaete:)) prosecen sex trae od 10-20 min, sex so stalen partner od 20-30, a sex dosta cesto od 30-40max(ZBORAM ZA prv SEX), takada legnete na brasnoto i bidete iskreni vo forumov...:)(bez ljutis..)
Ne vikam deka e ne izvodliv sex od 1 i 1ipol caas so alcohol, grass..i slc, ili na trezno nekoi stvarno iskusni sto ne go brzaat, nego samo miruvaat i naravno se ljubat...go prolongioraaat do samiot kraj koga e prav BUMMM.... NAJVAZNO OD SE NE E SAMO TRAENJETO NA SEXSOT TUKU I STO SE SLUCUVA ZA TOA VREME.... |
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
фалење фалење..... амааааааааннннннннн |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Misicaaaaaaaa!!! Nabrzince a!!! Mnoooooggguuuuu tesko!!!! Duri imposible!!! Taka da ne se falam tuku znam!!!
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|
![]() |
||
![]() |
||
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
|
NRGMKD zs si tolku siguren u sebe,sto ako ispucas na brzinka ?
|
||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |