IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 55>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
ShmIzLi4kA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShmIzLi4kA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 01:28
pa i ne mi pomogna bas
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 01:03
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 01:01
probaj
na
astalavista.box
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
ShmIzLi4kA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShmIzLi4kA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 00:51
ај ако може да ми помогнете... ми треба лиценца за Spyware Doctor ... се надевам дека во брзо време ке ми помогнете...
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 14:39
Originally posted by HI)H( HI)H( напиша:

Kako da napravam,ili neka bide samo so com no da bide kako ovoj (www.idividi.com.mk)

Значи, прво ако сакаш да имаш .com домејн ќе си платиш таквите домејни не се без пари.
Друго чаре нема. намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 14:36
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

formatiranje

Што околу тоа поконкретно ? збунетост
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2009 во 22:32
formatiranje
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
petarpetrovski Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Март.2009
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petarpetrovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 20:58
темава ја отварам бидејки ми трема помос од некој од вас за да го сменам оперативниот систем.имам виста ултимејт и сам ја инсталирав но последниот пат кога сакав да ставам xp ја добив оваа порака:setup did not find any hard disk drives installed in yоur computer.поради ова немозам да продолзам со инсталацијата.некој ми каза дека треба да сменам несто во биос и дека не треба да инсталирам никакви драјвери.па помагајте.

Изменето од petarpetrovski - 15.Март.2009 во 21:01
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 12:08
Originally posted by sanjago4e sanjago4e напиша:

imam problem ne mi gi otvora DVD cd so video inaku oni drugite sto se so mp3,sliki.... gi otvora

Значи не дека не ти ги отвара туку најверојатно нема со што да ги отвори , симни си , BSplayer и симни X-Vid Codec и се ќе ти орвара намигнување
Кон врв
sanjago4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 74
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanjago4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 11:31
imam problem ne mi gi otvora DVD cd so video inaku oni drugite sto se so mp3,sliki.... gi otvora
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2009 во 00:42
Да,благодарност до Flix успеав да го отстранам со Spyware Doctor.
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2009 во 00:24
Originally posted by Gorazd777 Gorazd777 напиша:

Имам еден проблем кој неможам да го отстранам,незнам на кој начин (вклучен сум на интернет мрежно) при инсталирање на игра се појави ипрограма Антивирус360 со знак на заштита како од ОС системот,кога побаруваше да се инсталира и да го провери системот ја откажував,но самата се инсталира и сега е досадна на секое се вклушува и кажува дека има вируси. При секаков обид се вклучува,а неможам од никаде да ја деинсталирам,како е можен спас,да не треба преинсталација на системот?

Ова е вирус, или некој spyware. Со сигурност. Немојте да инсталирате програми кои ви доаѓаат како реклами или како pop-up прозорчиња. прозорчиња кои сами се појавуваат од никаде.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2009 во 15:55
Пробај со Ultimate uninstaller можи со неа ќе можиш да ја избришиш  ако не со Spyware Doctor намигнување
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2009 во 12:26
Имам еден проблем кој неможам да го отстранам,незнам на кој начин (вклучен сум на интернет мрежно) при инсталирање на игра се појави ипрограма Антивирус360 со знак на заштита како од ОС системот,кога побаруваше да се инсталира и да го провери системот ја откажував,но самата се инсталира и сега е досадна на секое се вклушува и кажува дека има вируси. При секаков обид се вклучува,а неможам од никаде да ја деинсталирам,како е можен спас,да не треба преинсталација на системот?
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,242 секунди.