|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 55> |
Автор | |
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i ne mi pomogna bas
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
probaj
na astalavista.box |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ако може да ми помогнете... ми треба лиценца за Spyware Doctor ... се надевам дека во брзо време ке ми помогнете...
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи, прво ако сакаш да имаш .com домејн ќе си платиш таквите домејни не се без пари. Друго чаре нема. |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што околу тоа поконкретно ? |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
formatiranje
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
petarpetrovski
Нов член Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
темава ја отварам бидејки ми трема помос од некој од вас за да го сменам оперативниот систем.имам виста ултимејт и сам ја инсталирав но последниот пат кога сакав да ставам xp ја добив оваа порака:setup did not find any hard disk drives installed in yоur computer.поради ова немозам да продолзам со инсталацијата.некој ми каза дека треба да сменам несто во биос и дека не треба да инсталирам никакви драјвери.па помагајте.
Изменето од petarpetrovski - 15.Март.2009 во 21:01 |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи не дека не ти ги отвара туку најверојатно нема со што да ги отвори , симни си , BSplayer и симни X-Vid Codec и се ќе ти орвара |
|
sanjago4e
Група Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam problem ne mi gi otvora DVD cd so video inaku oni drugite sto se so mp3,sliki.... gi otvora
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,благодарност до Flix успеав да го отстранам со Spyware Doctor.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е вирус, или некој spyware. Со сигурност. Немојте да инсталирате програми кои ви доаѓаат како реклами или како pop-up прозорчиња. прозорчиња кои сами се појавуваат од никаде. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пробај со Ultimate uninstaller можи со неа ќе можиш да ја избришиш ако не со Spyware Doctor
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам еден проблем кој неможам да го отстранам,незнам на кој начин (вклучен сум на интернет мрежно) при инсталирање на игра се појави ипрограма Антивирус360 со знак на заштита како од ОС системот,кога побаруваше да се инсталира и да го провери системот ја откажував,но самата се инсталира и сега е досадна на секое се вклушува и кажува дека има вируси. При секаков обид се вклучува,а неможам од никаде да ја деинсталирам,како е можен спас,да не треба преинсталација на системот?
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |