IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку сте добри во сексот ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку сте добри во сексот ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 24>
Прашање: Како ќе ја оцените вашата вештина во сексот со оцена од 1 до 5
Одговор Гласови Статистика
61 [58,65%]
20 [19,23%]
9 [8,65%]
6 [5,77%]
8 [7,69%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 19:58
Originally posted by soldier soldier напиша:

Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Soldier, ти ги прочитав сите твои постови!!! Полека малку!!! Ова не е место да збрчиш нешто набрзинка!!! Олабави малку!!!!
So koj k*r te bole jas so pisam,neli e ova demokratija,sloboda na govorot,a da ti kazam pisam ivistini a ti ako nemas so da pokazes te molam ne trosi vreme zaludno

Момак за да ме стасаш ти мене треба да поминеш милијардииииии светлосни години!!!!! Само што јас не се рекламирам по форуми како те*е!!!!! Работата е неможеш да си најдеш нешто асално, па ај сеа ќе пробаме по форуми!!! Што не пробаш со смс на некоја од телевизииве!!!! Може и ќе ти упали да утупиш некој грбава, или ќорава!!!! Од такви ко те*е ехехееееееее, за доручек ги мачкам!!!! Не се рекламирам на нет или по телевизии!!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
soldier Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јануари.2006
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soldier Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 17:17
Originally posted by MisIcA MisIcA напиша:

jas si staviv 5-ka koj ne veruva moze da me isproba vo sekoj moment,nudam besplatno zadovolstvo
Koj e brojot na tvojte postignati orgazmi ? Kazi stom nudis besplatno zadovolstvo
Slusaj Misica ne sakam da se falam ama mislam na ovaa pitanje da ti odgovoram dokolku si navistina zainteresirana samo dokolku mi pratis poraka na mojot veke poznate-majl
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soldier Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 17:12

Soldier, ти ги прочитав сите твои постови!!! Полека малку!!! Ова не е место да збрчиш нешто набрзинка!!! Олабави малку!!!!
So koj k*r te bole jas so pisam,neli e ova demokratija,sloboda na govorot,a da ti kazam pisam ivistini a ti ako nemas so da pokazes te molam ne trosi vreme zaludno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 16:33
Тешко на нас со вакви фалбаџии!!! Ќе се фали, ќе се пува и накрај коа ќе треба на дело да се покаже никаде ќе го нема!!!! Него шо се замараме со вакви!!! Чек ја да си манам уште едно 5-че!!!! 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 13:57

jas si staviv 5-ka koj ne veruva moze da me isproba vo sekoj moment,nudam besplatno zadovolstvo
Koj e brojot na tvojte postignati orgazmi ? Kazi stom nudis besplatno zadovolstvo
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 07:32

<span style="font-weight: bold;">jas si staviv 5-ka koj ne veruva moze da me isproba vo sekoj moment,nudam besplatno zadovolstvo</span>

jas sum za nikade hahahahhh
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 21:18
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soldier Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 18:52
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 17:42
Епа сеа коа глеам дека никоја не нуди да проба, тогаш морам сам да си се пофалам!!!! Може и ќе ми запали!!! 
Чек уште едно 5-че да си клаам!!!
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 17:27

Абе ќе затварате тема или јас цел време 5-чиња да си редам?!?!?!    

ааа па тоа не е фер како ќе веруваме дека си толку добар?никоја од нас не те пробала а ти саМ СИ СЕ ФАЛИШ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 17:21
Абе ќе затварате тема или јас цел време 5-чиња да си редам?!?!?!    
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2006 во 18:35
Originally posted by Viktorija Viktorija напиша:

hallo angelce, neli osekas deka preteruvas a?
Викторија сега ги Читав сите твои коментари и не знам која ти е целта со АНГЕЛЧЕ, но има лп па пишии.
Сега ако имаш нешто околу темата ПОВЕЛИ
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
elena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 804
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 01:36
Zlatna sredina, sekoj seks e novo iskustvo.Ucam
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 11:01
Ај на друга тема мило да не им ја расипеме темата и ке ти се испораскажам
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.