![]() |
|
Што правите веднаш после добар секс? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 40> |
Автор | |
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
maja069 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
POSLE DOBAR SEKS BI SAKALA DA ZEAM COKOLADCE I DA GO LIGAVAM:)A ISTOTAKA OBOZAVAM DA ZAPALAM CIGARA I DA SE BUTAM DO PARTNEROT
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Продужавам, ..... Се додека некој не се откаже, е после тоа, си палам цигарче, се расшетувам гол низ соба.....Седнувам на фотеља и кулирам.... А после тоа знам што ќе се деси..... доаѓа и ме докусурува..... орално..... Е после не ме барај 12 саати....... (спијам)
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Afghanistanec ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 42 |
prvinpalam cigar, pa ja pregrnuvam partnerkata i pocnuvam razgovor so nea i pocnuvam pak da ja ljubam da ja guskam , da ja bacuvam.Stanuva , odi se tusira i ja dograbuvam, Uf cuvstvoto e u P*mater taa razladena -ladno telo a jas se uste topol , odime od pocetok bejbe.Posledniot pat mi veli , aman veke , koga ke si odis , dusata mi ja izvadi od eb**je
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
obavezno se fakam za cigarite (isto kako posle dobro jadenje)...i pocnuvam da si postavuvam prasanja..."Kako bese".."Dali gi ispolniv ocekuvanjata"..no za da ne se zamaram...najcesto se vrtam kon partnerot direktno gledajki go vo oci..go prasuvam...KAKO TI BESE..BESE SE OK ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
СЕ ОБЛЕКУВАМ И СИ ЗАМИНУВАМ, ДОДЕКА НЕ ДОШОЛ ОНОЈ, НЕЈЗИНИОТ
![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
"Raboti, raboti i samo raboti " Lenin
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
trite najdobri raboti na svetot: "kafe pred i cigara posle"!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
PRODOLZUVAM PAK |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
se nerviram,posto partnerot se vrti na druga strana i zaspiva kako klen od toa de hormonite ili koj gavol bese sto se lacele poveke |
|
apce
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
пушам цигари
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
MEDITIRAM.................
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sednuvam na forum poln so novi idei
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |