IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку физичкиот изглед е битен за..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку физичкиот изглед е битен за..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920>
Автор
Порака Обратен редослед
bobi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2005 во 10:59

biten e........na prv pogled da me privlece.....poslem neka me popali.......

Koj go napisal ova da e zdrav i ziv potpolno se slozuvam:)

Кон врв
Beara Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Ноември.2005
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Beara Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2005 во 09:39
 Zarem mora sekogas da e biten izgledot na licnosta,izgedot spored mene ne znaci nisto ako ne go sakas onakov kakov sto e,samo edno da proznam deka sekoj od nas imaat razlicen pogled na licnostite,ako sakas iskreno izgedot ne voopsto biten. 
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 21:51
abe fala bogu deka nikoj ne e... da ti kazam edna ziva vistina, i najgolemite fraerista imaat vo nivnata glava nekoja devojka za koja mislat deka e taa edinstvenata.. I kolku sakaat neka bidat fraeri, sepak koga ke zastanat so taa devojka da praat muabet, e togas mozes da go vidis koj e toj vistinskiot ustvari... moe glediste: prirodno e sekoj da ima nekoj sto mu znaci, pa kolku saka neka e silen...
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 21:47
toa si u pravo,ama ne sum tipot koga ke gleda devojka da ima u glaata samo edna rabota.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 21:45
abre cekajte malce, lou brat, ti koga prv pat ke ja vidis devojkata, i go gleas karakterot ili prvo sho ke vidis e nejzinata ubavina??? i da sakas ne moes prvo da vidis karakter be drugarce
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 21:43
Се слозувам Лоу, ова е доста важно нејзиниот карактер и колку тој те*е ќе ти одговара,односно колку ќе си одговарате.Зависи каков тип на девојка посакуваш, кој особини да ги има.Пред се да функционирате како едно:)
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 21:34
sigurno...ama ja sum tuka malce po drug i si baram all-inclusive....znaci nesto u glaata,prednica,zadnica i spojleri....taka da toa ne se navagja na sekoj kjos.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 21:32
Физичкиот изглед ми е битен и за ФЛЕРТ, АВАНТУРА И ВРСКА.Мене барем за се.Никогаш не се знае од една кратка авантура до каде може да се отиде.Мислиш си започнал авантура а таа отишла до врска.Е сега ова е само за нас слободните
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 21:27
dobro da precizirame malce,vcera ne bev u stimmung...
fizicki izgled za sto........
...avantura
...vrska
...flert
...ili sto...???

ako ja sakam da iam vrska mi e po bitno so imaa u glaata a ne u drzacot........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 21:22
Originally posted by KDEKOVSKI KDEKOVSKI напиша:

Ako krojot e od ANGELKOVSKI da recheme.....

Ako odam po toj kroj, ke e dobro SKROEN, takov mi odgovara, zasto da ne:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 21:11
abe, dali e jasno deka izgledot e najbitnotot nesto i deka samo ruznite velat mene mi e vazno da ima nesho u nego, u negoviot karakter... se znae deka prvo ide izgled pa posle sve ostalo...
Кон врв
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 16:03
  Ako krojot e od ANGELKOVSKI da recheme.....
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 16:00
Najbiten mie.MNe bi mozela so nekoj koj ne e po moj kroj
Кон врв
drakula Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2005
Поени: 498
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај drakula Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 12:20
pa za prv kontakt e mnogu biten!!!! pogotovo ako ne ja poznavash !!!
drakula
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.