IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Флерт/Секс со колегите/колешките?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Флерт/Секс со колегите/колешките?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 102>
Автор
Порака Обратен редослед
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Статус: Офлајн
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2006 во 13:33

Originally posted by mende mende напиша:

mene dobro mi ide so koleskata od sprotivniod dukan mozi da bidni nesto sega za brzo vreme

ајде аирлија нека е

Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2006 во 13:30

mene dobro mi ide so koleskata od sprotivniod dukan mozi da bidni nesto sega za brzo vreme

I togash toa veke nema da e samo flert

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2006 во 13:15
mbm
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 21:31
Mene kolegite na fax mi se katastrofa, taka da, samo kafe pijam so niv i nisto poveke....
Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 19:48
jas uste si flertuvam so kolegata od fakultet i bas e interesno
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 19:42
nema potreba od flertuvanje so kolegi, zosto sepak ne mozes da znaes koj kako ke go razbere toa, a sekogas um so site fina, sakam da se nasalam, ii tolku
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2006 во 16:31
Jas nemam kolegi,taka da nisto od flertot,a nemam nisto protiv toa,dokolku e vo granicite na nevino,naivno flertuvanje,bez posledici
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2006 во 13:00
 ima i ke ima
mbm
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2006 во 18:17

No

Кон врв
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2006 во 18:06
IMA LI USHTE FLERTADJII ILI NE?
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2006 во 13:20

fleto e mnogu dobar ako ne te zadovoli zenati togas svalerkata e tuka zato e fledot e sostaven del od nasiot zivot i bes nego ne se ziveej

не го мешај флертот со швалерки и задоволувањето од страна на женати!
тие работи немаат врска една со друга!
флертот е само безазлезно провоцирање и уживање во тоа дека сте го привлекле на некого вниманието,во разменување на погледи насмевки или енергија ,а сето тоа што оди понатаму- е тоа веќе не е флерт!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2006 во 13:17
fleto e mnogu dobar ako ne te zadovoli zenati togas svalerkata e tuka zato e fledot e sostaven del od nasiot zivot i bes nego ne se ziveej
mbm
Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2006 во 17:19
flertot ne e nisto seriozno -samo malku sala-sto go sfakate toa tolku strasno
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2006 во 16:55
аууууу па да не те гаѓа случајно те*е тоа оговарање  Право да ти кажам ама ич не ми чуе дали некој ме оговара или не, ако има лице нека ми каже у фаца, а ако не, ама ич не се замарам, а сепак убаво си поминувам , море одлично си поминувам... И сеа криво им е на другите, лелеее ние не моежеме а он може и ајмоооо усто почни да сереш.... Море кој ги врти ич не му се замарам, а јас убаво си живеам
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 102>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.