![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 55> |
Автор | |
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Toa se verojatno mali grizi(ili osobi koi ne vi se nakloneti), a jajceto verojatno nesto sto e vekje vo zacetok.
Ima i drugo znacenje, no zasega ove e poverojatno. Vidi vo prethodnite postovi kade imam pisuvano za zmii. |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Сонував мала змија и и реков на керка ми да внимаваме и тогаш таа извади од земја едно јајце од змија и ми реше, стварно треба да внимаваме....што значи сонот? змија знам дека не чини ,ама јајцево???
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Чинам сам ќе се досетиш
![]() |
|
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Вчера ја сонував мојата сакана ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da povnimavas na nekoj blizok ili prijatel
|
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
обично не сонувам ништо.... ама пред некое време сонував како огромно куче,.... ме нападнало....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Sonuvam da patuvam vo
VSELENATA..... Mnogu baram...????!!!!! |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Соновите најчесто функционираат "нормално" .... ![]() ![]() ![]() Изменето од james dean - 03.Јуни.2008 во 17:54 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
JA GOLTNA???
oti sum cul kako kazuvat lele so ubo odis kako motka da goltna |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
aha kje mi kaze....samo neka proba
![]() mislis za dzabe jas si ja nosam sekade so mene mojata vesterska metla
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
AHAM - DOBRO
A TI KAZA VO ZIVO ME PREKRSI MORIIIIIIIIIIIIIII?????????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ne be, son samo
vo zivo jas nego go prekrsuvam ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 30.Мај.2008 во 16:58 |
|
![]() |
|
ti se sluci toa nekogas?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zamislete kakov son:
ljuboven film od 60-70tite, toj ja zema vo pregratka...taa ja zafrla kosata nanazad...toj se nadvisnuva nad nea...se gledaat vo oci...i kazuva romanticni zborovi...i taman da i' se zakolne na vecna ljubov i da ja bakne socno...
...taa pravi grimasa..."budalo, me prekrsi
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |