|
Доказ-Македонците потомци на Античките Македонци |
Внеси реплика | страница <1 16171819> |
Автор | |||
johanes
Сениор Регистриран: 17.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Владе,виж овоj:
http://life.dir.bg/2008/09/29/gallery3419714_0.html Изменето од johanes - 29.Септември.2008 во 09:05 |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Или пак со овој.. |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е јбга Дуле, на Македонски форум, Македонците се победници, а на Бугарските, Бугарите се победници....тука нема грешка... Ти биди среќен што те оставаат да пишуваш тука, на Бугарски форуми какви третмани имаат Македонците, никакви.. |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
После Џоле кастриот бил шиптар
|
|||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јазикот ни е словенски но не ни го наметнаа словените нас туку ние ним(со тоа што го измисливме),ние имаме своја црква која не е призната од Ср,Бг,Гр-значи не е дел од нивните цркви штом не е призната од нив,јунаците не ни се бугари туку тоа е само бугарска пропаганда која е добро наметната на овие простори поради надмоќноста(економска)на бугарија над Македонија.Со античките македонци немаме многу заедничко освен ГЕНИТЕ!Е сега-прашањето е што имате вие заедничко со илирите?
|
|||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ovie znaat istorija ,edinstveniot problem e sto citaat samo toa sto im odgovara
ke mi kaze li nekoj sto imate zaednicko so antickite makedonci osven nekoj del od teritorijata
koga ke naucite da razlikuvate istorija na teritorija so istorija na narod togas mozebi ke moze da diskutirame kako sto dolikuva na sovremeni lugje
jazikot vi e slovenski,crkvata vi e srpska,junacite vi se bugari a vie ste direktni potomci na antickite makedonci
kakva slucajnost
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
дуле
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мдаа, ... Буги е победникот но овоj форум. Спор нема. |
|||
johanes
Сениор Регистриран: 17.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Буги,ке обjасниш ли па как jа сравниja таа ДНК со онаа на древните македонци, илири, траки...Од каде земаа материалот за сравнение? Или ако си платиш, ке добиеш тоа одговор, што сакаш да чуеш?
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што ти е криво што iGENA најде илирска крв кај босанците и црногорците а кај вас не најде - не сме ние Македонците криви што испадна дека вие сте дојдени со турците и дел сте од нивното племе.
Да веруваме на историчари или на ДНК кој е поверодостоен - ако си помислиш дека историјата ја пишуваат победниците мислам дека треба на ДНК анализата да веруваш и нормално како таква да ја прифатиш |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ало несваќаш ли ВИЕ ДОЈДОВТЕ СО ТУРЦИТЕ!
|
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dali nekoj hervat se pretstavuva kako ilir
Granicite na ilirive pred da dojdat Sllovenite od zad karpati(vie)
spored herodot se od dunav pa do selanik
znaci celo balkan bese naseleno od ilirski pleminja megu niv i Dalmatët vo dalmacija
Dardanet vo Dardanija(kosovo)
a turcive vo balkan dojdoa vo 15 vek
i kemat nisto so albancive
Da znaes malku istorija nema da glupiras tolku
citaj istorija za ilirive i site stari pisateli istoricari
gledaj kakvi iminja imat i kakvo nasledsvo pretstavuvat
A znam koga nemas istorija i koga nemas nisto sto ke prais ke odis da ukrades od Komsii :) cao iGENA |
|||
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зашто има 2 Mazedonien?
Y-Haplogruppen in Mazedonien I2A 32 % E1B1B 25 % J2 20 % R1A 15 % R1B 8 % ________________________________________ Y-Haplogruppen in Mazedonien I2A 39 % E1B1B 26 % R1A 20 % J2 15 % R1B 10 % ________________________________________ |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има бе... Бугарите ги боли кога дознаа дека имаат 10% македонска крв.. Само смешно ми е кога некои форумџии ќе фатат да постираат податоци од генетика, и.т.н. а не знае што е ДНК а што е РНК... Со сета почит спрема тој што ја поставил темата, не мора да значи дека он незнае, можеби знае, зборувам за другите. Јас пример незнам толку генетика, само знам основата што сум ја учел во школо, повеќе од тоа незнам. Имаше едно време и Македонци кои го правеа Турскиот јазик = Македонски. Изменето од Vladimir88 - 27.Септември.2008 во 15:31 |
|||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Другите се дојдени со Турците од кавказ!Војна немало зато што тука имало само 20%илири спрема дојденциве-многу мал број.Најверојатно илирите се покорили!Прави илири се Далматинците а права илирска територија е Далмација!А вие само се претставувате како илири а сте Арнаути.... |
|||
Внеси реплика | страница <1 16171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |