![]() |
|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 42> |
Автор | ||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Тебе Диоген Скопје да не ти пратил слика
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Od nekoi sliki sto mi pratija nekoi forimdziki, ne sum bas ubeden deka mozam da ne izneveram...lele, kakvi parcinja, da spoulavis prosto
|
||
![]() |
||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
|
може и ти да си била таа шо р’мбала, али фактот е дека ти си варала, а не тој, што тебе те прави виновна... Неверство е најгнасното нешто што човек може да го направи... НИкогаш не сум поднесувал луѓе шо забиваат нож во грб, али па уште во врска, тоа е гнасно... Треба да се срамиш од себе, а не уше да се перчиш на форумов... Ако не си сакала да бидеш со некого, раскини, кој ти брани... А ова е више гмизавен обид на искористување и непочитување на другата личност... |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
ej marija go otupe so ovie receptive.................. sto sakas da kazes deka BI izneverila samo koga bi nemalo ljubov????? ako e taka togas zasto da izneveruvas ednostavno se razdeluvas ako nema ljubov i ..........cao i so zdravje?????? taka.................barem jas taka mislam |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Па тоа јас цело време го велам ама никој да ме сфати.
Еве земи една јаболка.
1.Можеш да ја измиеш и изедеш со лушпа.
2. Можеш да ја излупиш и исечеш на парченца.
3. Можеш и на коцкици.
4. Можеш на тркалца.
5. Може и малку со циметче, а?
6. Ако си вешт, направи лења пита, како прија така зимно време...
7. Па можеш да направиш, де кажи ги оние, туфахии, мммм
8. Слатко
9. Сок од јаболка
10. Јаболков оцет......итн
НЕМА МОНОТОНИЈА, ИМА САМО НЕПОСТОЕЊЕ ЉУБОВ
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
A dokolku e vrskata zrela, so zaednicka cel, i celosno megjusebno prifakjanje, togas nema monotonija i izneveruvanje, tuku ima harmonija. Изменето од sensei - 13.Декември.2007 во 16:29 |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
|
ne bilo nisto zaradi monotonost i ne bil tuka-ne ne bil so mene nego ne bil do mene-a zaedno sekoj den ??? i nema poligamija alo ? -eden na eden- |
||
![]() |
||
![]() |
||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
|
ti da ne si vidovit??? |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
hmmmm,jas sum daleku od tvojata poznavacka-ne glumam nevina i on znae za neverstvoto znaci ne bilo nisto izglumeno i namerno !!! |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
a ako jas sum bila taa sto r'mba raboti a nekoj si go prci k i k go boli sto ti e tebe vaka ili onaka,a ti ne go ostavas zasto go sakas? |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
molam? da se pokaam za nesto sto svesno sum go napravila? da bilo nesvesno ili so doza na lutina i bes ok da se pokaam neli? a tebe bi ti bilo ok da se pokaam,sto ke smeni toa kaj tebe?i na kraj kraeva ne ubiv covek !!!
nemam maska znaci se pokazav vo svetlo takva kakva sum,sum go izneverila deckoto-da ne sum edinstvena na forumov ili se e angelcinja ??? ipak ne mislam deka e toa smrten grev,ne mi e maz pa za taka da osuduvate!!! |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
можеби не сме ангели ама барем ти да се покаеше за неверството....
а маските..хехе...извини не знам за другите ама за себе знам дека ја немам |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
Abre site ste angeli !!!
ajde trgnete gi maskite !
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |