IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Се плашам од...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Се плашам од...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 29>
Автор
Порака Обратен редослед
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 17:30
понекогаш, како сега - од утре.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 07:48
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Параноици, кои постојано мислат дека се центар на нечие внимание, се нив некој ги прогонува, шпиунира....

хи,%20хи...  Е, нека ме прогонува ваква   црвенеење, па нека ме викаат како сакаат.
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 01:27
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 01:18
koga ke navlezam podlabogo vo psihologijata na licnostite,koga ke se razocaram od prividniot izgled
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
mai4ka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Октомври.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mai4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 22:41
Se plasam od pregolema sreka. Sekogas koga mislam deka sum srekna, rabotite se izvrtuvaat, nesto poaga kon loso ednostavno srekata s egubi i trae mnogu kratko.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 23:54
Параноици, кои постојано мислат дека се центар на нечие внимание, се нив некој ги прогонува, шпиунира....
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 23:32
Originally posted by pagane pagane напиша:

тие кои не знаат што сакат...

ма не многу..., оти jас знам.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2008 во 09:18
Критики, критики, една мала ружа со трња и пак, критики, критики ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2008 во 09:14
тие кои не знаат што сакат...

ма не многу..., оти jас знам.

Изменето од pagane - 19.Октомври.2008 во 09:15
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 21:03
Se plasam od gluposti...potocno od glupavi luge...se plasam za niv zatoa sto ako mi pukne filmot tesko niv...
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 18:00

Најдобро е човек да не се плаши... туку само да биде претпазлив... и тоа многу...
Кон врв
black eye Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black eye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 23:45
Originally posted by nena34 nena34 напиша:

Se plasam od drogata koja se poveke ja ubiva mladava generacija , se plasam zosto i jas imam dete koe utre ke pocne da se izleguva podaleku od pred zgrada da ne zapadne vo nekoja takva belja , davam se od sebe kako sekoj roditel da mu pomognam da se izgradi vo silna licnost , no sepak vo mene ima strav od taa "pusta" droga .Okolu mene poznavam prekrasni familii na koi ednoto dete im e od uspesno , pouspeshno a drugoto im se drogira ,do drustvoto li e , do roditelite do.........?
?
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 23:44
Se plasam deka ako kazam navistina od sto se plasam ke se ostvari i zatoa mnogu lazam na temava
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 01:59
Stravot e normalna rabota-eve jas ne se plasham od starosta sekoja doba ima svoja ubavina,no senilnosta e strashna od nea se plasham,se plasham od nekoja nedaj boze losha bolest so koja bi im go poremetila mirot i zivotot na moite najbliski,se plasham da ne slushnam losh zbor za bilo koj i od bilo koj bidejki toa mnogu me pogoduva,se plasham.....site se plashime od neshto..se plasham da ne mi zamerite shto pishuvam latinica a neznam kako da pishuvam so kirilicno pismo na kompjuterov ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.