![]() |
|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 21> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OVA NOKJ E SEGA SAMO NASA
KJE JA PODELAM SO TEBE TOCNO NA TRI DELA CRNA ZLATNA BELA mikush Изменето од anakin - 07.Јуни.2008 во 18:55 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
"bez crne...bela ne bi vredela"
- veli Balasevic
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
NITU EDEN
PEKOL E PEKOL NEZAVISNO OD KOJA PRICINA VLEZE VO NEGO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
koj krug vo pekolot e 'najprijaten'?
|
|
![]() |
|
ILI SMENI GI KRUGOVITE
ILI OSTANI VO KRUGOT OVA E IZBOR |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da, be, ke mu daes prst, on ke ti ja otkine cela raka...vo balkanskite krugovi sekoj znak na tolerancija se smeta za kukavicluk
Изменето од zbunet - 07.Јуни.2008 во 18:25 |
|
![]() |
|
UBEDEN SUM DEKA E TAKA KAKO SO KAZUVAM
|
|
|
|
![]() |
|
ODMAZDA VOOPSTO NE E SLATKA
NEVODI KON NISTO PROSTO E NAJDOBRO ILI DA SE SMIRIS ILI DA PREKINES SO OBJEKTOT KON KOGO SAKAS DA SE ODMAZDUVAS ZIVOTOT TAKA E POUBAV Изменето од anakin - 05.Јули.2008 во 13:54 |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I koga podaruvas i koga se odmazduvas se smees...znaci intenzitetot na emociite e ist
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Одмаздата ...не може да биде...слатка... ![]() Јас ...никогаш до сега...не сум се ...одмаздувала.... ![]() |
|
![]() |
|
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Не сум осветољубив...луѓето што ми згрешиле за мене се бивши пријатели, сеедно мртви, не постојат...тоа е мојата казна за нив. За да се одмаздиш, треба постојано да мислиш на тоа и да го труеш и духот и телото со непотребни отрови. Туѓата несреќа не ме прави среќен.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
E kako ne,ke se zamaram,ke trosam vreme za da smislam kako na nekogo da mu se odmazdam...ako eventualno mi se ukaze pilika da vratam,mozebi ke ja iskoristam,samo kolku da go potsetam
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Ja sum poise za preventiva...go stavam na masa za da znae so kogo si ima rabota
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() i dedo boze go kaznil
|
|
apce
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |