![]() |
|
Вашите особини |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Премногу чувствителна (еднаш се расплакав на реклама за филм
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mislis ekscentricna klinetela ?
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa vidi i toa e dobar marketing za odredena klientela
neli ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Los ljubovnik, dobar e*ac, baska usmeno ne pokazuvam zadolitelni rezultati
...ama ja velam deka se se uci, neli ? Изменето од zbunet - 05.Јуни.2008 во 11:44 |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
јас сум.........па не знам тука треба добри или лоши особини
![]() ...а од негативниве ми велат многумина сум била инаетлива,но јас не знам како некој очекува да се откажам од нешто, за кое сигурно сум во право,според мене тоа не е инает ,...............а да и разгалена сум ![]() Изменето од realna - 05.Јуни.2008 во 13:56 |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
kolerik
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Читај под аватар ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
aj ma sto si tolku seriozna?
pustete go mozokot site na pasenje,ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Има насмевки потешки од солзите.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
aj nasmej se vaka----------------> ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Пресериозна, многи упорна така што една работа со која ќе се зафатам ја терам до крај, трудољубива, ама за жал недоволно амбициозна.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...unikum sum, nema drug ko mene...sve si praam po moe, ne polagam rachun nikomu, vreden sum, malce raboti ima sho ne gi znam i obichno ne gresham u procenki...i da mnogu sakam da se rchkam - draka sum golema...
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
pa sto da pravam
ne sakam da se falam so dobrite osobiniiiiiii
![]() taka mama mi kazuvase:da ne otkrivam se zasto ke sum bila poprivlecna
![]() |
|
![]() |
|
slusaj ako prodolzis
kje ispadne raj na mani moriiiiiiiiiiiiiiiii |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |