|
Стихови кои посебно ви се допаѓаат |
Внеси реплика | страница <1 16171819> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You can tell by the way, she walks that she's my girl
You can tell by the way, she talks that she rules the world. You can see in her eyes that no one is her chief She's my girl, my supergirl. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MARILYN MANSON- "Para-noir"
f**k you because I loved you f**k you for loving you too I don't need a reason to hate you the way I do. f**k you because I loved you f**k you for loving you too I don't need a reason to hate you the way I do. HATE YOU THE WAY I DO. |
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I dok vjetar njishe travu,
viore zastave I dok vjetar mrsi kosu njegove draaaaage On pobjedjuje sam protiv svih, Al samo na platnu... Kino Prvi Maj! :D:D:D:D |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборам а зборот е длабок
ме кова во ѕидини како во замок и тонам во зборот а зборот е длабок еби го зборот зборам но сепак цврсто стојам и ТОНАААААММММ!!! тонам во зборот но сепак цврсто стојам и ТОНААААМ!!! |
|
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
The winner takes it all The loser standing small ... The winner takes it all - Abba (целиот текст е добар) |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ШТО Е ТОА ВО ЛУЃЕТО ТАЖНО
ШТО ЖИВЕАТ ВО ЖИВОТИ ТУЃИ... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Closing time,
one last call for alcohol so finish up your whiskey or beer closing time you don't have to go home but you can't stay here Semisonic - Closing time |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"When a man loves a woman
Can’t keep his mind on nothin’ else He’d trade the world For a good thing he’s found If she is bad, he can’t see it She can do no wrong Turn his back on his best friend If he puts her down" Percy Sledge - When A Man Loves A Woman |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'll be your dream
I'll be your wish I'll be your fantasy. I'll be your hope I'll be your love Be everything that you need. I love you more with every breath Truly madly deeply do.. I will be strong I will be faithful 'Cos I'm counting on a new beginning. A reason for living. A deeper meaning. Savage Garden - Truly Madly Deeply |
|
|
|
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3 DOWN DOORS- HERE WITHOUT YOU
A hundred days had made me older since the last time that I've saw your pretty face A thousand lights had made me colder and I don’t think I can look at this the same But all the miles had separate They disappear now when I’m dreaming of your face I’m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I’m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight it’s only you and me.... 3 DOWN DOORS- HERE WITHOUT YOU |
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Целата песна Полско цвеќе од Тоше Проески - текстот е на Владо Јаневски. И воопшто стиховите на Владо секогаш се извонредни и оригинални -
Разгори ми ја душата, покори ми го телото, и ѕвездите ќе навезат за нас, срце преку небото. Некогаш и негде, ќе те сретнам пак покрај мене ќе блеснеш, ко светулка во мрак. Со поглед ќе ти раскажам, дека без тебе не можам, има нешто посилно од се'. И тогаш, некоја будала, ќе го спомне ко на шала твоето име а јас без глас, ќе те проколнам што не знам, не знам да те преболам. И лесно ти е да ме оставиш, и без мене ти пак ќе постоиш, а мојто срце-шестар црта кругови, околу твојот лик. Владо - мајстор за стихови. |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј извинете, заборавив да напоменам дека не е лошо да пишете и од кого е песната, за ако на некој му се допаѓа нешто да може да ја најде! |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja imam samo nokjva da bidam jas so nea
i neznam dali mozam da zaboravam vo gradi imam sonce za ushte tri svetovi ako zamine ke izgasnam.... J. Miki- Dzafer...Sonce za tri sveta Изменето од mamma - 07.Февруари.2008 во 15:48 |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Site filmovi isti se, dolgi i razvlecheni…
Site stihovi vo pesnite veke se negde kazani I skoro site kraevi isti se, tivki i rasplakni Velat sekoj kraj e pochetok, no, nesakam frazi dosadni" |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 16171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |