![]() |
|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 46> |
Автор | ||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...razlikata:
-zena ti e ortak za cel zivot ,i vo loso o vo arno,aaaaaaa
ljubovnica,eeeeeee ona ti e samo ortak na dzebot
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
petbo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
Diskusijata e vo razlikata megu zena i ljubovnica a jas smetam deka vo sekoja zena treba da ima i ljubovnica koja ke se aktivira pocesto za da moze brakot da bide prekrasen.Isto taka vazi i za mazot bidejki zenata i pokraj site nejzini nedostatoci sepak saka neznost i vnimanie.
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Ај да не ги чиктам претходните страници, некој нека ми каже што е финтата - жена за во кујна, а љубовница во парламент - тоа ли?
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
jas nesum
go turil tuka terminot ZRTVA?? so me citiras sea? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
e so se fati ti za zrtva???
![]() ![]() >>>i toa go imase za primer>>>>neli???
![]() a beshe vo navodnici za da si go prifati koj kako si saka
![]() ![]() ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
steta sto ova ne e odgovor
![]() Изменето од anakin - 20.Април.2008 во 22:01 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... si pishuvame kako ni odgovara... sekoj si ja vrti vodata na svoj mlin...
Изменето од mamamd - 20.Април.2008 во 21:59 |
||
![]() |
||
|
aha
a od kade znaete deka e zrtva????????????? koj odnapred znae koj e zrtva vozot ili patnikot so bilet????? |
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...oti ne e voz...tuku nova zrtva... sponzor...
|
||
![]() |
||
|
zaso podobar voz e vo navodnicite?????
|
||
|
||
![]() |
||
|
Da!..no ke zamine so prviot "podobar voz",,,bez oko da i trepne.....
.... e tuka se slozuvam... ![]() |
||
![]() |
||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
prvata ima razni funkcii i raboti na baterii sto poradi raznite funkcii brzo se trosat
vtorata ima edna funkcija i raboti na struja pa trosokot e pogolem ![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
Da!..no ke zamine so prviot "podobar voz",,,bez oko da i trepne.....
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Zena e taa tatko ti sto ke ti ja odbere, a svalerkata si ja biras sam
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |