|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 22> |
Автор | |||
sasha
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 27.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
емисијата е не би била толку лоша кога не би бил другар му на Тони присутен. Но сепак сметам дека има многу полоши емисии од Опуштено. Како за пример што е навистина лоша емисија можам да ја наведам емисијата на онаа дебела крава, што можеби ќе пее на евровизија... :D
|
|||
Sasha
|
|||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da si ja znaese Tonci rabotata,nemase da se bara se uste niz mediumskiot prostor u MKD..ko dzukela..skitnica
|
|||
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Поздрав до емисијата одлична е . Тончи си ја знае работата, нема влакна на јазикот. Марија исто ,честитки. Оригинални сте.Поззз
|
|||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ја знаеш онаа реплика од Црвенкапа: Бабо, зошто имаш толку големи очи? -За подобро да те видам внучке! |
|||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
IMHO, eмисијата е тешко сра*е. Btw, прашање до некои од јузерите: зошто користите огромни фонтови? многу ступидно.
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во право си. Опуштено не е македонски израз туку е србизам. Но исто така и релаксирано не е наш термин, туку интернационализам. Правилно е ОЛАБАВЕНО (олабави ги мускулите, се олабавија пред крај на натпреварот и примија гол) За шоуто не можам да кажам ништо, бидејќи не сум го гледал Изменето од majstorce62 - 17.Јануари.2008 во 08:05 |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
K@te
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lele zakon ste....mene veke me boli stomak od smeenje...
|
|||
Benja y Cami 4ever
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas .... pa so onoj osmehot hahahhahahahahahahahaaaaaaaaa...odvratno..izgleda deka nema doma kablovska pa ne gleda nisto kako toa se pravi vo drugite zemji...ama toa e |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ужас! Со еден збор би го опишал тоа т.н. show!!!
Едноставно нели, тој Тони Михајловски не можам да го поднесам! |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne gledam sitel, pa ne ja gledam ni emisijata...
|
|||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тони sucks, нема инвентивност во неговите емисии, се во емисијата се сведува на неговото бесконечно лигавење и плукање по други луѓе...Мизерија...Типот ми бил одвратен од секогаш...Единствена светла точка е хуманитарната дејност на Марија
П.С Другарот на Михајловски во емисијата е само инвентар, а предмети нема смисла да коментирам |
|||
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas da mozam bi ja dala i dusata za da im pomognam.i sekogas koga mozam,pomagam.A ova so paketcinjata e super ideja.
|
|||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|||
sashka
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 19.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se soglasuvam so vas.sekoja pomos na tie lugje im e potrebna i bravo za marija.voedno gi prasuvam tie sto mislat poinaku:dali nekogas podale raka i da pomiluvaat nekoe bespomosno dete,da podarat nesto,sitnis,kupite mu gevrece ,podarete im bluza,stari farmerki ili nasmevka? probajte ke vidite kakvo e custvoto koga podaruvash!doagja nova godina pojdete mladi lugje vo prvata trosna kukarka i izraduvajte gi decata so nekoe paketce ili kesa bomboni.ova se poraki upateni kon ostanatite koi ne mislat kako vas.pozdrav
Изменето од sashka - 19.Декември.2007 во 01:23 |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kakov i da eeeee...go gledaat,komentiraat za nego....raboti nesto...
ne sedi i ne ceka od gospod zdravje...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |