IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Опуштено со Тони и Дејан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опуштено со Тони и Дејан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 22>
Автор
Порака Обратен редослед
sasha Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sasha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:56
емисијата е не би била толку лоша кога не би бил другар му на Тони присутен. Но сепак сметам дека има многу полоши емисии од Опуштено. Како за пример што е навистина лоша емисија можам да ја наведам емисијата на онаа дебела крава, што можеби ќе пее на евровизија... :D
Sasha
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:55
Da si ja znaese Tonci rabotata,nemase da se bara se uste niz mediumskiot prostor u MKD..ko dzukela..skitnica изненадување
Кон врв
BidiFit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 454
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BidiFit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:12
Поздрав до емисијата одлична е . Тончи си ја знае работата, нема влакна на јазикот. Марија исто ,честитки. Оригинални сте.Поззз
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 14:33
Originally posted by fichot fichot напиша:

IMHO, eмисијата е тешко сра*е. Btw, прашање до некои од јузерите: зошто користите огромни фонтови? многу ступидно.

Ја знаеш онаа реплика од Црвенкапа: Бабо, зошто имаш толку големи очи? -За подобро да те видам внучке!
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 13:51
IMHO, eмисијата е тешко сра*е. Btw, прашање до некои од јузерите: зошто користите огромни фонтови? многу ступидно.
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 08:04
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

edno prasanje...dali imeto na emisijata e voopsto makedonsli zbor?  "Opusteno" ?...zar ne e srpski zbor?...verojatno bi trebalo da se vika "Relaksirano" ..makar sto toa e se samo ne relaksirano..tolku od Golemiot Makedonec Toni f**king Mihajlovski lo лутина

Во право си. Опуштено не е македонски израз туку е србизам. Но исто така и релаксирано не е наш термин, туку интернационализам. Правилно е ОЛАБАВЕНО
(олабави ги мускулите, се олабавија пред крај на натпреварот и примија гол)

За шоуто не можам да кажам ништо, бидејќи не сум го гледал

Изменето од majstorce62 - 17.Јануари.2008 во 08:05
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
K@te Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај K@te Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 02:58

Originally posted by antigona antigona напиша:

[QUOTE=antigona]Се врати ? улогата му е кафекувар/ка.
Ah..mila Antigona..prvo se nasmav na tvojot odgovor..za posle nekolku sekundi da svatam deka potpolno si vo prvo...Ako nisto drugo bar vo edno e pioner Jokerot....do sega nikoj nemal muska hostesa u emisija голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Вака не сум се смеела од дамна. Може сега за Нова Година ќе го китат со лампиони.Што ќе им е елка????? најискрено,и мене човекот ми е енигма.    [/QUOTE
....ha ha ha голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка..ludilo..kakva super ideja antigona..i pak ke bidat prvi u nesto..covek-Elka...abe pioneri se nema sto...super ideja...sekoja cestгазење%20од%20смеење
Lele zakon ste....mene veke me boli stomak od smeenje...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Benja y Cami 4ever
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 02:47
Originally posted by OUST OUST напиша:

Ужас! Со еден збор би го опишал тоа т.н. show!!!
Едноставно нели, тој Тони Михајловски не можам да го поднесам!

i jas .... pa so onoj osmehot hahahhahahahahahahahaaaaaaaaa...odvratno..izgleda deka nema doma kablovska pa ne gleda nisto kako toa se pravi vo drugite zemji...ama toa eизненадување
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 01:30
Ужас! Со еден збор би го опишал тоа т.н. show!!!
Едноставно нели, тој Тони Михајловски не можам да го поднесам!
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:59
ne gledam sitel, pa ne ja gledam ni emisijata...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 00:53
Тони sucks, нема инвентивност во неговите емисии, се во емисијата се сведува на неговото бесконечно лигавење и плукање по други луѓе...Мизерија...Типот ми бил одвратен од секогаш...Единствена светла точка е хуманитарната дејност на Марија

П.С Другарот на Михајловски во емисијата е само инвентар, а предмети нема смисла да коментирам
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 09:10
jas da mozam bi ja dala i dusata za da im pomognam.i sekogas koga mozam,pomagam.A ova so paketcinjata e super ideja.
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
sashka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Декември.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sashka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 00:31
se soglasuvam so vas.sekoja pomos  na tie lugje im e potrebna i bravo za marija.voedno gi prasuvam tie sto mislat poinaku:dali nekogas podale raka i da pomiluvaat nekoe bespomosno dete,da podarat nesto,sitnis,kupite mu  gevrece ,podarete im bluza,stari farmerki ili nasmevka? probajte ke vidite kakvo e custvoto koga podaruvash!doagja nova godina pojdete mladi lugje  vo prvata  trosna kukarka i izraduvajte gi decata so  nekoe paketce ili kesa bomboni.ova se  poraki upateni kon ostanatite  koi ne mislat kako vas.pozdravголемо%20гушкање

Изменето од sashka - 19.Декември.2007 во 01:23
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 22:25
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

Originally posted by blashka blashka напиша:

ТОНИ...ИНТЕРЕСЕН Е ЗАБАВЕН...
И СКОРО СЕКОГАШ ИМА ДОБРИ ГОСТИ ВО ЕМИСИЈАТА...

tapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ednaaaaaaaaaaaa nevidena....koj etoj toni brej...a uste pomalku ima i uste eden so nego kako pomosnik...do koga bre so emisiii vo studio sedat i zborat....pa ne znam dali tolku gragjani imame nie za site ovie emisii...sramota

kakov i da eeeee...go gledaat,komentiraat za nego....raboti nesto...
ne sedi i ne ceka od gospod zdravje...изненадувањенамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.