![]() |
|
Колку ви е важно жената да доживее оргаза |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 23> |
Автор | |
brigitte ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mnogu e vazno!!! najvazno!!!
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ej da mnogu bitna rabota e toa, stvarno nema keif ako ne svrshi i curata, nekad poishe vreme nekad pomalce ali uglavnom se trudam da bide se kao sto treba...ma ako treba i na mrtvi ke mislam samo da ne otidam pred vreme...da ne se obrukam...
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Секс без оргазам = на 1/2 секс
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
..kolku i da zadovolis edna zena...ona utre povtorno ke kaze kako glumela ORGAZAM....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
abe ne treba da dadat, koga znae kako da im zeme.......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Abe prvo nema site da mu dadat ...vtoro, koga ke vidat deka ne go biduva i tie ke go ostavat i nakraj so koja ke izleze.....so DESANKA
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
ili pak ke izlaze druga.......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Pa ako e sebicen.....slednot pat sam ke si se zadovoluva
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dokolku ne e sebicen.......
![]() |
|
![]() |
|
Vistinski maz saka i gleda prvo da ja zadovoli partnerkata.....ako toa ne go postigne znaci ne e dostoen ljubovnik
![]() |
|
![]() |
|
californija ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
MNOGU MI E VAZNO...AKO NE DOZIVEE,KE RECE OVOJ NE GO BIVA I NEMA PAK DA DADE,KE SI BARA DRUG....
![]() |
|
zivot pise romane ,a mi citamo stripove
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
da ne se lazame i da ne si mackame oci tuka..i site se pravat kao golemi ljubavnici...Orgazmot na zenata...i e biten samo nea!!! Tvrdam i stojam zad toa 103.2%
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Se vazi - za mene
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A ako go izglumi se vazi ili pak ne
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |