|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 74> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога сите ја знаеме вистината, ама баш сите, тогаш која е поентата да
ја криеме, дали некој ќе ја каже вистината или ќе остане јавна тајна, болката е иста, и вистината е иста, тогаш зошто сите лажат?
а зошто луѓето лажат и кога нема ама баш никаква потреба од тоа? |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo nasite ubavi sonista...anakin...
Barav bukvalen odgovor na moeto prasanje |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
linijata e tamu vo srceto se vika.... obzir, humanost, bonton, gostoprimivost, drugarstvo, ljubov, i cest |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako bi izgledala iskrenosta od primerite:
-Lele majko kolku si grd/a? -Sakam da te izlazam,i da kupis prozivod od mojata firma! -Uh,kolku e grdo tvoeto bebence? -Mnogu si prost/a ama ke ti islusam do kraj,nema da se vidime poveke -Kolku vi e grdo doma,bas nemate vkus da suredite -Umre,arno mu se stori Beli i crni lagi....kade e linijata na razdvojuvanje??? |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edinstvena nagrada za dobrite kvaliteti se dobrite kvaliteti
Edinstven nacin da imas prijatel e da bides prijatel.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas se naogja opravduvanje za neiskrenosta kon drugite .... sekogas postoi toa famozno "Zatoa" ..... No neiskrenost kon samiot sebe e nesto neoprostivo zatoa sto taka se odi vo nedozvolen minus .....ziveenje vo zabluda .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Faktot deka imame neprijateli.......
dokazuva dovolno jasno deka imame i zaslugi za toa... |
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobrite luge... toa se onie koi kon sebe
se najstrogi i koga im go prostuvaat na drugite ona sto nikogas ne bi si go prostile sebesi!!! |
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi lugje se svesni za toj fakt
pa zatoa ne se iskreni no se GOLEMI LUGJE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se slozuvam so ova............ |
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш вистината кажана во погрешно време е полоша и од лагата
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеуште немам сретнато човек кој сака да ја чуе вистинската вистина. Полесно му е секому да ја прифати својата вистина, онаа која сака да ја чуе.Чик кажи му некому искрено што мислиш па ке си ги сносиш долго последиците на искреноста.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
o da znaes kolku e tesko da si neiskren so nekoj sto go sakas a ne sakas da go povredis |
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |