![]() |
|
Зошто Жените Плачат ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 22> |
Автор | |
silvanaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I bogatite placat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
точно, плачат оти никој не ги ебава.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga se suvi dole, se ligavat gore
|
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
za da gi tesam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
za da gi postignat svoite celi.......
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
milenapcd ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
зависи кои жени |
|
milenaPCD
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Затоа што жените се во голабала ексторовертни!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
pa da...ama na niv im lici toa da bidat...dok nekoi ..... hmmmm.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
placat oti se pichki
|
|
www.hjspain.com
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
жените од секогаш биле поемоционални од мажите...оние кои се почуствителни можат да заплачат за секоја ситница...а пак оние цврстите плачат само оној пат кога стварно биле длабоко повредени од нешто или најчесто од некого
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa,...valjda zashto si go baraat,...odvreme na vreme,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
pa ako devojkata ne nasedne togas toj ke place ama sega navistina(no nikako javno) ,,no ako e nekoja GLUPAVA (kako sto e vo mn. slucaevi) togas ke ja dupi se dodeka ne se pojavi drugata bivsa
![]() |
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
![]() |
|
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
mazite placat (se prepravaat deka placat) koga sakaat da imaat sex so bivsata, pa demek se mnogu povredeni i.......... "te molam... nemozam bez tebe... pa ti nemas milost... te molam" |
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
![]() |
|
cigare-migare taktika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
pRVI SIMPTOMI NA ALCEJHAMEROVO LUDILO T.E. NEMOZNOST ZA KONTROLIRANJE NA EMOCIITE I NIVNI EKSTREMI
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |