IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Може ли да се вљубиш во забранета личност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Може ли да се вљубиш во забранета личност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 31>
Автор
Порака Обратен редослед
R-C-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 368
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај R-C-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 03:02
газење%20од%20смеење
M O J O T    I Z B O R    E    I S L A M    N E K A    E    I     V A S
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 03:00
Originally posted by R-C-F R-C-F напиша:

od  kaj  ti  znaes  frojd  sto  ke  rece  tuka  epten  izleguvas  od  granicite  na  realnosta

газење%20од%20смеење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај R-C-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:57
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

E da sto vikas, zosto da ja analizirame koga moze da si bide samo banana голема%20насмевка..
   vo  slucajov  e  zabraneta  banana 
      laptus  pravis
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај R-C-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:56
od  kaj  ti  znaes  frojd  sto  ke  rece  tuka  epten  izleguvas  od  granicite  na  realnosta
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:56
E da sto vikas, zosto da ja analizirame koga moze da si bide samo banana голема%20насмевка..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:54
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

Od vljubuvanje vo zabraneta licnost, preku depresivni i anksiozni devojki, stignavme do svesta i potsvesta голема%20насмевка.. do kade li ke odi temava збунетост Se prasuvam sto bi rekol Frojd na asocijaciite na ovoj podforum намигнување.. големо%20гушкање

FROJD BI REKOL
Mishell ja gledas bananava na masa? Toa e obicna banana i decata ja obozavat 

Изменето од anakin - 16.Јануари.2008 во 02:54
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај R-C-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:52
pa  gledaj  site  tie  raboti  sto  gi  spomna  se  zaemno  zavisni  jas  neznam  sto  te  buni
       depresii
       svest
        podsvest 
        ljubuvajne
        seto  toa  se  slucuva  vo  edna  licnost  koja  momentalno e predmet  na  razgleduvajne  na  temavaнамигнување

Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:49
mi skisna temava!
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:48
Od vljubuvanje vo zabraneta licnost, preku depresivni i anksiozni devojki, stignavme do svesta i potsvesta голема%20насмевка.. do kade li ke odi temava збунетост Se prasuvam sto bi rekol Frojd na asocijaciite na ovoj podforum намигнување.. големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:43
KOJ SPOMNA BOG??? ( mozebi tvojot potpis)

stoj
ova vekje lici na konfrontacija
pa kje zavrsam so toa
i kje citiram eden potpis tuka
neka mi oprosto toj so ne se sekjavam civ bese
i glasi

PO NEKOGAS BANANA I ZA FROJD PRETSTAVUVA OBICNA BANANA

Изменето од anakin - 16.Јануари.2008 во 02:45

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај R-C-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:41
ti  me  zezas
  koj  go  spomna  boga
  jas  ti  spomnav  podsvest
  a  koga  ce  gi  naucis  paravilata  na  funkcionirajne  na  podsvesta  se  ki  ti  stane  prosto  i  ednostavno  ce  vidis  kolku  ednostavno  funkcionira  coveckiot  organizam  i  spored  toa  ce  pocnes  da  konsumiras  raboti  koi  nema  da  te  voobraazat  no  toa  e  druga  tema
    eve  edna  sporedba
    porano  lujdzeto  mislele  deka  gromot  e  od  gospod  no  posle  se  doznalo  deka  toa  e  ptaznejne  elektricitet

taka  i  so  tvojata  ljubov  koja  ti  e  zamisluvas  na  nekoj  tvoj  nacin  a  eden  den  tocno  ke  se  znaat  pricinite  ne  samo  za  ljubovta  tuku  i  za sekoe  covecko  custvo
           fine
  dobra  nojk
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:31
e ubo so me izanalizira
izgleda si diplomiran vo toa
edno kje ti kazam
mudrosta se uci so ziveenjeto so lugjeto ne so boga
drugo
ne treba neso komplikuvano koga e se prosto

no za nekogo prosto e komplikuvano
a nekoj namerno prostoto go komplikuva kako anticki filozovi
a civilizacija se zasnova na brzinata ne na kompliciranosta

zivotot e ubav koga e jasen a ne zamrsen

so ubo me izanalizira bre , me zamisli sepak sum majmun vo odnos na tebe covek

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај R-C-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:22
Originally posted by anakin anakin напиша:

R-C-F

vaka koga te citam imam dve idei
ili ti si na trefka ili jas sum momentalno na trefka
treto nema

zaljubuvanje i ljubov e totalno vladeenje na ravnopravosta zatoa so sakas da dades povekje odosto sakas da dobies a znaes deka kje dobies povekje odkolku kje dades

pogolema ravnopravnost nepostoi vo nieden drug slucaj

kakvo be potcinuvaje
ne  e  nikoj  na  trefka  samo  tebe  ti  nedostasuva   mudrost  za  da  svatis  nesto  a  i  ne  si  dovolno  informiran  za  nekoi  raboti
  tebe  vo  svesta  moze  da  ti  izgleda  i  kako  pesna 
      no  vo  podsvesta  kako  se  nekoi  raboti  podredeni  ti  nemas  voopsto  izgleda  kapacitet  da  gi  svatis

i  samiot  tvrdis  deka  si  resen  se  da  prifatis  samo  nesto  da  ne  e  po  ftor  pat  kako  sto  e  zapisano  vo  podsvesta
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,625 секунди.