![]() |
|
Може ли да се вљубиш во забранета личност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 31> |
Автор | |
R-C-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() |
|
![]() |
|
R-C-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
vo slucajov e zabraneta banana
laptus pravis
|
|
|
|
![]() |
|
od kaj ti znaes frojd sto ke rece tuka epten izleguvas od granicite na realnosta
|
|
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
E da sto vikas, zosto da ja analizirame koga moze da si bide samo banana
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
FROJD BI REKOL Mishell ja gledas bananava na masa? Toa e obicna banana i decata ja obozavat Изменето од anakin - 16.Јануари.2008 во 02:54 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
pa gledaj site tie raboti sto gi spomna se zaemno zavisni jas neznam sto te buni
depresii
svest
podsvest
ljubuvajne
seto toa se slucuva vo edna licnost koja momentalno e predmet na razgleduvajne na temava
![]() |
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
mi skisna temava!
![]() |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Od vljubuvanje vo zabraneta licnost, preku depresivni i anksiozni devojki, stignavme do svesta i potsvesta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KOJ SPOMNA BOG??? ( mozebi tvojot potpis)
stoj ova vekje lici na konfrontacija pa kje zavrsam so toa i kje citiram eden potpis tuka neka mi oprosto toj so ne se sekjavam civ bese i glasi PO NEKOGAS BANANA I ZA FROJD PRETSTAVUVA OBICNA BANANA Изменето од anakin - 16.Јануари.2008 во 02:45 |
|
|
|
![]() |
|
ti me zezas
koj go spomna boga
jas ti spomnav podsvest
a koga ce gi naucis paravilata na funkcionirajne na podsvesta se ki ti stane prosto i ednostavno ce vidis kolku ednostavno funkcionira coveckiot organizam i spored toa ce pocnes da konsumiras raboti koi nema da te voobraazat no toa e druga tema
eve edna sporedba
porano lujdzeto mislele deka gromot e od gospod no posle se doznalo deka toa e ptaznejne elektricitet
taka i so tvojata ljubov koja ti e zamisluvas na nekoj tvoj nacin a eden den tocno ke se znaat pricinite ne samo za ljubovta tuku i za sekoe covecko custvo
fine
dobra nojk
|
|
|
|
![]() |
|
e ubo so me izanalizira
izgleda si diplomiran vo toa edno kje ti kazam mudrosta se uci so ziveenjeto so lugjeto ne so boga drugo ne treba neso komplikuvano koga e se prosto no za nekogo prosto e komplikuvano a nekoj namerno prostoto go komplikuva kako anticki filozovi a civilizacija se zasnova na brzinata ne na kompliciranosta zivotot e ubav koga e jasen a ne zamrsen so ubo me izanalizira bre , me zamisli sepak sum majmun vo odnos na tebe covek |
|
|
|
![]() |
|
tebe vo svesta moze da ti izgleda i kako pesna
no vo podsvesta kako se nekoi raboti podredeni ti nemas voopsto izgleda kapacitet da gi svatis
i samiot tvrdis deka si resen se da prifatis samo nesto da ne e po ftor pat kako sto e zapisano vo podsvesta
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |