|
Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)... |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 58> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охоо... Замисленаа... Нешто еротика, а? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ноќва место молитва ти праќам бакнеж по воздухот кој утре ќе слета на твојот кревет и ќе те разбуди претворајќи се во шепот на зборовите Те сакам!!! |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogash posakuvam da ti go slusnam glasot,da srusham se shto e izmegju nas da ti kazam,da viknam silno deka seushte te....ne e vazno.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Го истражуваше неговото лице...со прстите преминувајќи преку него...Нејзиниот допир...само ја засилуваше неговата желба...таа не им се противеше на неговите команди..сега тој ја обликуваше...
Под неговите раце... нејзините гради ..забрзано се подигаа и спуштаа...брадавиците и се стврднаа..под блузата... додека тој ги милуваше со врвовите од своите прсти....
...Не ни размислуваше да даде отпор...ги сакаше неговите усни... неговиот допир...Влажната врелина на неговиот јазик... придвижи бран од задоволство..во нејзиното тело....му се препушти нему..и се препушти на споствената желба....
...Неговите усни ..талкаа по нејзиниот врат... потоа тој ..мрзеливо тргна со усните нагоре... до линијата на устата...кога неговите усни
повторно се спуштија врз нејзините... и се чинеше како во тој допир...
..да е сконцентрирана сета жед и глад....
... Страста.. преминуваше од темнина во светлина....како во главата да и експлодираше силна заслепувачка светлина...
..Почна ..потполно да му се предава................
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ти зборувам за љубов,
сега, а ти сањај милувките на нашето море бакнежи на вљубенотое сонце и шепотот на кротките бранови, ќе ти зборувам за љубов. Ќе ти зборувам за љубов, сега, а ти жали за нашите изгубени ѕвезди по веќе одлетелите соништа и примери вехнешти надежи ќе ти зборувам за љубов. Ќе ти зборувам за љубов, сега, а ти не слушај ќе ти зборувам за да спиеш до мене до утре и засекогаш така, биди до мене ,сакај ме |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скршив многу срца, а барав дел само од твоето. Тонам
во мака и болка поради тебе. Која е суштината вистински да се сака кога на крај
остануваат длабоки рани засекогаш....
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srceto se smee sekogash so sebe,
srekata sleguva smireno , sakam sekogash so sonce son sakash seks sigurno srce, stvarno silna sum so sebe.... p.s. Imam neshto problem so bukvata ,, s,, ??? Изменето од bijonse1 - 02.Април.2010 во 16:54 |
|
TheCook
Нов член Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полека и дишев во вратот...а таа нежно стенкаше Сите влакна на телото се креваа...СТРАСТ!!! Сакав засекогаш да останеме така... во тоа време,во таа положба...ЉУБОВ!!! |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Пред таа да го поврати здивот...се најде во неговата прегратка...
..Пред и да помисли да се побуни... неговите усни се најдоа на нејзините....Се чинеше како нејзиното тело да се обликува според неговото...без влијание на нејзината воља...Усните му беа одлучни...
не толку нетрпеливи..колку што инсистираа...овој пат наместо да го испитува нејзиното предавање...тој го бараше... !
...Иако беше фино избалансирано...сепак тој имаше .. контрола ...
..врз неа....Со рацете во нејзината коса...и ја зафрли главата ... и
тонеше се подлабоко во ..бакнежот....
...Те посакувам ..и прошепоти на увото... Таа трепереше...Одмавна со главата... пред да се обиде да каже нешто...Но тој ..не и даде прилика....Повторно ја бакна... Овој пат во бакнежот ..гореше ...оган за поседување...... И побегна една задоволна воздишка... додека
инстиктивно посегаше по него.....заплеткувај ќи ги прстите во неговата густа коса....и привлекувајќи го кон себе...Го посакуваше...
Се чинеше дека тој тоа го знае...бидејќи неговите раце..непогрешливо ги наоѓаа вистинските места... со прстот и минуваше низ рбетот... а со дланките ги милуваше ...нејзините бедра.............
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e najgolemata velicina na svetot,no sepak ja sobirame vo
najmaloto srce. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секоја ноќ е добра и за тага и за љубовe dosta se tri od mene |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... се‘ раздадов, на сите,а љубовта ми остана, шо сега со неа.. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. само поради твоите очи застанавзастанав, се завртивне ги видов повторно. . некогаш двајцата требаат да направат исто, за да биде |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |