|
КОЈА РЕЛИГИЈА Е ВИСТИНСКА? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 55> |
Автор | |||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Haha, Tiggy, zakon si nema sto. Pozdrav do tebe P.S. Taka e kaj pubertetlii a? I na vas ne vi e lesno |
|||
Blagoj_s
Сениор Регистриран: 28.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 3057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So ogled deka si dosla naovoj podforum, koj zboruvaza za religija, ne veruvam bas deka nesto ne te potiknalo. Veruvam deka nesto ima vo tebe religiozno , go molam Bog da ja najdes vistinskata religija . |
|||
www.myspace.com/sblagoj
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас не сум воопшто религиозна, ама од чиста досада сакав да пишам нешто.
Мислам христијанската, бидејќки само Исус рекол дека тој е патот... ваљда под ова се мисли патот до царството небесно... Ама што ја знам. И вака и така, од вероисповед глава боли. ова кај пубертетлии мислам. |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
IMA , IMA |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema nikoj nad mene
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Anakine drag prijatele, ti si religiozen ama ne sakas to da go priznaes , ili pak , ni samiot ne go znaes toa. Welcome to the club P.S. Silata e vo BOGA a ne vo covekot. BOG go sozdade univerzumot i covekot a ne obratno. Silata e od BOGA ama covekot ja koristi . I ja ima nasekade okolu nas i ne se trosi. Fala mu na BOG za toa . |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
silata e vo covekot, vo negovata kreativnost duri i Gospod si go napravil covek i svetlina moze da napravi se zamislivo i nezamislivo |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
alf
Сениор Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 631 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da, anakin veruva vo Visa Sila , a ni veli ne e religiozen Pozdrav do tebe alf |
|||
alf
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.
Изменето од alf - 19.Септември.2011 во 13:26 |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
секоја религија е вистинска
таа постои иако Господ не постои ама религијата е вистинска тоа јас ви гарантирам Изменето од anakin - 19.Јуни.2010 во 21:01 |
|||
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa beshe dobro!
Ima vernici koi se zamisluvaat deka se Isus, pa postojano na site im plukaat v lice. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
alf
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Hahaha, kako ti tekna za ovoj stih alf. Pozdrav! |
|||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |