![]() |
|
КОЈА РЕЛИГИЈА Е ВИСТИНСКА? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 55> |
Автор | |||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Haha, Tiggy, zakon si nema sto. Pozdrav do tebe ![]() ![]() P.S. Taka e kaj pubertetlii a? I na vas ne vi e lesno ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Blagoj_s ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 3057 |
||
So ogled deka si dosla naovoj podforum, koj zboruvaza za religija, ne veruvam bas deka nesto ne te potiknalo. Veruvam deka nesto ima vo tebe religiozno , go molam Bog da ja najdes vistinskata religija . |
|||
www.myspace.com/sblagoj
|
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Јас не сум воопшто религиозна, ама од чиста досада сакав да пишам нешто.
![]() Мислам христијанската, бидејќки само Исус рекол дека тој е патот... ваљда под ова се мисли патот до царството небесно... Ама што ја знам. И вака и така, од вероисповед глава боли. ![]() ![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
![]() ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
Anakine drag prijatele, ti si religiozen ama ne sakas to da go priznaes , ili pak , ni samiot ne go znaes toa. ![]() ![]() P.S. Silata e vo BOGA a ne vo covekot. BOG go sozdade univerzumot i covekot a ne obratno. Silata e od BOGA ama covekot ja koristi . I ja ima nasekade okolu nas i ne se trosi. Fala mu na BOG za toa . |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
silata e vo covekot, vo negovata kreativnost duri i Gospod si go napravil covek i svetlina moze da napravi se zamislivo i nezamislivo |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
alf ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 631 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Da, anakin veruva vo Visa Sila , a ni veli ne e religiozen ![]() Pozdrav do tebe alf ![]() |
|||
![]() |
|||
alf ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 631 |
||
.
Изменето од alf - 19.Септември.2011 во 13:26 |
|||
![]() |
|||
||
секоја религија е вистинска
таа постои иако Господ не постои ама религијата е вистинска тоа јас ви гарантирам Изменето од anakin - 19.Јуни.2010 во 21:01 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
![]() ![]() Ima vernici koi se zamisluvaat deka se Isus, pa postojano na site im plukaat v lice. ![]() |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hahaha, kako ti tekna za ovoj stih alf. Pozdrav! |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |