![]() |
|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 50> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ubava e brate. Prirodna/veshtacka ne e vazno. Dobar stimulans za mashkite e. Mislam na onie od 30-60
![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Ja obozavam i nea i nejzinite pesni
|
|
![]() |
|
Haskovec ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Ceca e profesionalka!
|
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Ceca super si e samo go zgresila pravecot vo muzikata da peela nesto drugo mnogu podobra ke bese a inace kako pojava mi se bendisuvaaaaa najeptennnnn
![]() ![]() ![]() |
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Не е моја свера на интерес.
Оној кој има мислење за нејзе, нека и пее: Манта манта манта, све ми се манта кад видим ТеЕеЕеЕеЕе. |
|
![]() |
|
Martina_3 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Abe zenskata naprae pari ali ne od kvalitetna muzika, sepak nejzinite pesni se zakon za onie koi slusaat turbo folk sto ne e slucaj so mene
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
за Цеца комшивката моја што мислам?
многу убо газе има,симетрични така бутчиња. се најдобро за неа ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
sakale vie da priznaete ili ne ama folk ikona na balkanot :)
ni jas ne ja sakam
ama.....toa se fakti
|
|
![]() |
|
ANGELCHE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
AUUUUUUUUUUUUUUU JA MRAZAM . TOA GRADITE SEKOGAS I SE NA MEGDAN
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
za peenje ja biva,nema sto i pesnite i se top,samo malku pretera so operaciite,uste tolku se razgrdi
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
JASEN ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Qatar Статус: Офлајн Поени: 95 |
![]() ![]() |
|
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() бтв ОДВРАТНО СТВОРЕЊЕ ![]() |
|
![]() |
|
Greenpeace ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Ceca e profesionalka! Ne deka mi se svigja ona sto go raboti, no mora da se priznae, ja biva. Se vo interes na pogolema zarabotka. Mnogu dobro znae da ja obraboti publikata.
|
|
Mother Earth needs you!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ШТО И ФАЛИ НА МУЗИКАТА?СЕКОЈА МУЗИКА НА НЕКОЈ НАЧИН ЗА НЕКОГО Е КИЧ,...МОЈАТА ЗА ТЕБЕ,ТВОЈАТА ЗА МЕНЕ...,НЕМА ПРАВИЛА! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |