![]() |
|
Одмор во Албанија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 24> |
Автор | |
fichot ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za sliki otvori: panoramio.com i vo searchot vnesi Saranda, Vlore, Dhermi, Himare, Ksamil... a cenite se za hotelsko kolku sto gleav po nekoi agencii kaj nas okolu 18eur pa nagore sea zavisi od hotelo... privatno smestuvanje bi trebalo da ima kao i segde so ima, a toa moze da se ocekuva da e poevtino. moze i na youtube klipcinja da razgleas. Изменето од fichot - 01.Јули.2008 во 15:47 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
odete,............ ushte ovaa godina ,..ako e poeftino!,....od dogodina ,...nema vekje da bide,....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
И мене така ми кажаа |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
trajcekulum ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
kako e vo albanija na more sakam da vidam nekoj sliki od plazi i kolku e cenata me interesira>>>>
Изменето од trajcekulum - 28.Јуни.2008 во 10:05 |
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Имам другар кој беше пред 2-3 години во некоку града. Меѓу другото во Тирана и Драч. Вели тие луѓе живеат во друга димензија
![]() Имало доста туристи косовари со полни џебови пари, ама албанците во Драч ги сметале за некултурни простаци и како појава не многу омилени. Хотели имало разни, и мошне луксузни и од типот на домашно сместување. |
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Не знам некој што бил 2 пати во Албанија-еднаш одат и никогаш повеќе!
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
![]() |
|
sherril ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 8 |
podobro doma da si sedam nego u Albanija na odmor da odam
![]() |
|
![]() |
|
dragmil ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
daleku se od turizam,koj ne e bil nisto ne znae
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
nikogas ne bi otisla vo alabanija-najprvo poradi narodot mislam deka nemaat nesto posebno da se vidi a turizmov od lani im se razviva,pa do kaj ke stasaat so mislite vie??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
SARANDA letovo definitivno odam bilo preubavo |
|
apce
|
|
![]() |
|
Zorge ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Albanija ima atraktivni turistichki mesta- kapaciteti koi kade,kade se podobri i imat pogolemi standardi nego nash*te. |
|
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Obavezno milo. ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Ej супер! Ти посакувам среќен и безбеден пат до таму, и луд и незаборавен престој кога ќе стигнеш
![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Utre odam na 5 dena vo Albanija , prvo odime Drac , pa Kruja , Tirana , Elbasan i nazad Skopje.Pa ke vi kazam kako e i dali ubavo sum si pominala ako sakate normalno.Pa sreken mi pat.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |