![]() |
|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 40> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jas imam eden....Megan..ne e metalik ama vrshi rabota
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
moderno vreme... sega se ceka princ so nad 200 konji
i metalik |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
па и нема што да се опоравува, мене не ми треба ни коњот ни круната а уште помалку гордоста негова... само тој ![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
неееее... во никој случај, јас само тагувам што сеуште не се вратил назад ![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Mozebi padnal drzejki ja krunata,oti taa ako mu padne e postrasno...a od pad od konj polesno ke se oporavi ![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
A zar ti mu se smeese?
![]() |
||
![]() |
||
|
Принцот мој падна од коњот и осрамен си замина...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... Megu Boshko i Dose... go odbrav Boshko...i ne zazaliv.... Begalka...
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Site se tepaat za princot,mora da e nekoja narcisoidna licnost,shutot nikoj ne go saka,a bez nego princot sam nisto ne pravi...toj mu e mozokot,sovetnikot,zabavuvacot...epa jas ke si go sakam
![]() |
||
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
so da kazam na ovoj post pojma neznam da ne go zgreshu pa kje si kjutu a misleh da napishu ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
Makijaveli, najdov eden i za tebe
![]() ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...tokmu taka, da te dopunam, primer...migracija-grad selo: ...u selo sadoi se mijat nadvor na cheshma so ladna voda...u grad ne mijat princezite ni pod razno...e sea koa ke ja donesesh od selo doma u grad, pa ushte topla voda od boljer...papapap...meraci zivi, ne ti ni treba mashina za perenje sadoi...za razlika od princezite gradski, koi sho ne poshtujat i ne znaat kaj im je mestoto, a ushte ako i i svikash malce, ojde kaj mama i tato-bruka u maalo ke ti donese bezveze, zasho-zasho ja cheshka mnogu, saka tugooooooo... ![]() |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
fragola, имаш добар вкус!
![]() Јас ја сакам повеќе цвеќарката, гарант е поприродна, девојка од дивината, со природен мирис на цвеќе, а не некоја принцеза што по цело време ќе ти се шминка и ќе ти ги троши парите по козметички салони, ќе прави надградби на нокти, на коса, на гради, на усни, ќе става леќи во боја
![]() ![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
|
Jas go sakam dvorskiot shut zasto e pointeresen
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |